Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Историја науке, технологије и медицине (мала)
Binghamton University, State University of New York

Историја науке, технологије и медицине (мала)

Binghamton, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

USD 7.070 *

Na kampusu

* за становнике државе Њујорк | за становнике ван државе и међународне становнике - 26.160 долара

Uvod

Минор Историја науке, технологије и медицине допуњује студије студената других области са кохерентним, тематским програмом историје. Малолетник упознаје студенте са историјом науке, технологије и медицине у различитим временским периодима, географским регионима и верским и културним системима.

Утемељује развој науке, технологије и медицине у специфичном историјском контексту и подстиче студенте да размотре ове развоје у односу на шире политичке, друштвене, културне и интелектуалне трендове. Настоји да изложи студенте историјској методологији и историјским питањима, побољшавајући и продубљујући њихово разумевање развоја сродних области у животу и природним наукама, инжењерству, медицини, сестринству и студијама животне средине.

Сваки студент који заврши споредни предмет из историје науке, технологије и медицине развија програм који ће задовољити мање захтеве у консултацији са саветницима одељења.

Стажирање, могућности истраживања и још много тога

Сви предмети историје и малолетници похађају виши семинар на коме их професор историје саветује док спроводе своја историјска истраживања. Историјски смерови такође могу да наставе самостално студирање у области истраживања која их занимају у консултацији са чланом факултета. Сви студенти су добродошли да поднесу своје радове из историје у часопис Бингхамтон Јоурнал оф Хистори који уређују студенти ради објављивања. Студенти такође треба да пазе на могућности да се упишу на студијски програм који води факултет у иностранству на локацијама као што су Грчка, Турска или Француска. Многи курсеви историје такође нуде простор за истраживање студената или услуга-учење-учење-учење-учење-учење које се ангажује у заједници,услуга-учење,о историјским периодима-услуга-учење-учење-учење-учење-учење ангажовано у заједници. Студенти се такође могу пријавити за праксу која им омогућава да зараде Харпур кредит за теренско искуство у локалном музеју или истраживачкој библиотеци. За даљу помоћ у проналажењу могућности за стажирање, услужно учење и студирање у иностранству у историји, посетите Флеисхман центар за каријеру и професионални развој, Центар за грађански ангажман и Канцеларију за међународно образовање и глобалне иницијативе.

Одељење је такође члан Пхи Алпха Тхета, професионалног друштва чија је сврха да промовише проучавање историје. Сваког пролећа одржавамо церемонију увођења нових чланова и прослављања добитника студентских награда.

Убрзано/4+1 степени

Можда ће вас занимати и наши убрзани/4+1 програми који омогућавају студентима да заврше диплому и мастер за само 5 година!

Stipendije i finansiranje

Program Školarina

O školi

Pitanja