Keystone logo

11 Godina za izučavanje osnova predmeta Programi u Moda 2024

Filteri

Filteri

 • Godina za izučavanje osnova predmeta
 • Moda
Polja studija
 • Moda (11)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Godina za izučavanje osnova predmeta Programi u Moda

  Студент који је заинтересован за студијског програма, али без предуслова, можда желите да се темељац годину студија. Појединац може бити траже кредите за подобност или једноставно истраживање програма. Нека врста акредитације је често на располагању за завршетак студија Година оснивања.

  Шта је темељ година у моди? Фондација године у моди генерално требало да припреми студенте за даље студије, обично диплому у моди. То може да обезбеди студентима опште знање о индустрији, помажући им да се одреди који подручје индустрије су желели да се фокусира на. Програми могу укључити уводне курсеве у различитим областима моде, укључујући методе дизајн, маркетинг, и уметничке комуникације. Фондација године у моди и могу укључивати праксу или друге могућности за хандс-он искуства у индустрији.

  Иако темељ година у моди је најчешће дизајниран да припреми студенте за даље курсу као што је диплому, такође може да студенте упозна креативног изражавања и принципима дизајна, помажући да се брусити своје уметничке способности.

  Трошкови темељца године у моди може да варира. Различити програми су доступни и студенти могу имати различите потребе и интересе. Студенти који желе више информација треба истражити програме и одаберите ону која најбоље одговара њиховим циљевима и буџету.

  Студенти који заврше темељ године у моди ће обично испунио услове да унесете додипломски програм, и они обично знају шта област индустрије желе да студирају. Они ће развили основни језик и говорне способности и имали неколико основних курсева намењених да их уведе у каријери и опремити их са знањем и поверење да крене напред.

  Фондација године у моди да припреми студенте да наставе диплому. Ако сте заинтересовани да сазнате више, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.