Keystone logo

17 Diploma Programi u Nauka o životu Poljoprivredne nauke 2024

Filteri

Filteri

  • Diploma
  • Nauka o životu
  • Poljoprivredne nauke
Polja studija
  • Nauka o životu (17)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Diploma Programi u Nauka o životu Poljoprivredne nauke

Диплома Програм је одличан избор ако желите да добијете практично искуство у одређеној области, без трошења много времена на општим захтевима образовања. Диплома програми су фокусирани, хандс-он студија које углавном узимају само годину или две да се заврши.

Шта је диплома у пољопривредне науке, питате се? Програм са овим опште теме могу фокусирати на зеленој пољопривреде, као што су еколошке пољопривреде и сточарства свести, или може имати тему шире у оквиру света пољопривреде. У сваком случају, ваши студије ће највероватније обухватити очување ресурса, како природне и финансијске, као и повећање профита и планирање за будућност пољопривреде. Други основни курсеви укључују хемију, науку земљишта, биљака биологију и безбедност хране и квалитет.

Вештине научене у пољопривредном науке Диплома Програм ће вам вероватно послужити и напредујете кроз редове управљања фармама или сточарству.Што више учите и пракса, веће су шансе да ће вероватно бити проналажење испуњен каријеру у пољопривреди.

Као и код сваког образовног програма, трошкови варирају од земље до земље и школе до школе. Када пронађете програм који обећава, ступите у контакт са школом га нуде и питати директно у вези са трошковима програма.

Након што су добили диплому у пољопривредне науке, можете ићи на настави каријеру у сточарству, управљање засада, управљања фармама или пољопривредним истраживањима. Можда ћете моћи да нађу посао консултација са малим пољопривредним операцијама, помажући да се дизајн локални пољопривредници и спроводи управљати контролу квалитета, управљање отпадом и система контроле штеточина. Или, можда завршити радећи као акционарско агента или нешто слично.

Проналажење онлајн опције за пољопривредне студије могу бити од помоћи ако се већ ради на сродних области.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.