Keystone logo
Pathvai

Pronađite svoj program Pathvai Pronađi svoj program

Šta proučavati
Gde studirati

Popularni programi

Uvodni program predstavlja jednogodišnju pripremu i uvod u nastavni plan za sticanje diplome i priprema studente za upis na univerzitet. Ovi programi studente uče nizu predmeta kao što su Umetnost, Humanističke nauke, Poslovanje, Biološke nauke, Inženjerstvo, Tehnologija, Prirodne nauke i drugi. Pored toga, Uvodni programi pomažu studentima iz drugih zemalja da razviju tečnost u govorenju i pisanju engleskog jezika dok pohađaju predavanja koja im donose akademske poene iz predmeta koje su odabrali. Nastavni plan je obično osmišljen zbog onih studenata koji nemaju dovoljan broj poena na testovima engleskog jezika da budu primljeni na uobičajen način. Veliki broj različitih uvodnih programa može da bude opterećujuć - ne dajte da vas to zaustavi! Započnite svoju potragu pregledajući najpopularnije Uvodne programe navedene ispod.

Uvodni programi za one sa završenom srednjom školom

Dodiplomski program Pathvai pomaže studentima da poboljšaju svoje akademske akreditive i veštine engleskog jezika, pružajući kulturnu podršku dok ulaze na univerzitet ili fakultet. Studenti pohađaju kurseve i zarađuju kredite tokom trajanja programa, a po završetku napreduju do željenog dodiplomskog programa.

Uvodni programi pre upisa post diplomskih studija

Diplomirani Pathvai program je dizajniran za međunarodne studente koji traže upis u postdiplomske škole. Ovaj pred-master program pomaže učesnicima da poboljšaju svoje veštine engleskog jezika, navike učenja i rezultate testova. Kurs obično uključuje i proučavanje određenog akademskog polja. To su kursevi za zaradu kredita koji se primenjuju na završetku magistarskog studija studenta.

Online Uvodni Programi

Online Pathvai programi su prilika za studente da se pripreme za ulazak u duži univerzitetski ili fakultetski diplomski program dok su izvan kampusa. Ponuđeni u školama u Velikoj Britaniji, SAD-u, Australiji i širom sveta, internetski programi Pathvai mogu biti idealni za buduće studente univerziteta koji su još uvek u inostranstvu, koji rade ili imaju druge obaveze zakazivanja, kao i one koji ne mogu da putuju u kampus.