Keystone logo
Уругвај

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Уругвај 2023

Broj institucija: 9
  • Fray Bentos, Уругвај

  УТЕЦ је уругвајски јавни универзитет, са технолошким профилом, оријентисан на истраживање и иновације. Посвећен стратешким смерницама земље, њен циљ је да приступ високошколској понуди универзитета учини праведнијим, посебно у унутрашњости земље.

  • Maldonado Department, Уругвај

  Универзитетски институт Францисцо де Асис (УНИФА) је непрофитна фондација која пружа услуге на универзитетском нивоу у приватној сфери од 1988. Његов рад и структура су дизајнирани у складу са захтевима Уредбе 308/995, која се односи на правни ауторитет неопходан за функционисање као универзитетска институција у Уругвају.

  • Montevideo Department, Уругвај

  Инсталиран у Монтевидеу и у неколико градова у унутрашњости, Universidad Católica del Uruguay је најстарији приватни универзитет у земљи и најраспрострањенији географски. У почетку га је основао 1882. године први надбискуп Монтевидеа Монс. Мариано Солер поново је отворен и поверен Дружби Исусовој 1985. године, Католички универзитет у Уругвају је главно дело Католичке цркве на пољу уругвајског високог образовања. Посвећеност академској изврсности, идеолошком плурализму, екуменизму и међурелигијском дијалогу учинили су је једним од основних актера у културном животу земље.

  • Montevideo Department, Уругвај

  Сврха Универзитетског института Хришћанске асоцијације младих је да развије наставне, истраживачке и продужне активности усмерене на свеобухватну обуку, промоцију здравих стилова живота, промоцију културе и тренинга у областима физичког васпитања, спорта, рекреације , кампови, туризам, волонтирање и филантропија, социјално управљање, социо-културна анимација и слично, структурирани на факултетима, одељењима или еквивалентним академским јединицама.

  • Montevideo Department, Уругвај

  Сврха нашег универзитета је да допринесе развоју земље обуком стручњака који раде са солвентношћу у друштву знања, повезујући се са производним сектором и примењеним истраживањима. Наша образовна филозофија промовише потрагу за квалитетом, иновацијама и поштовањем етичких стандарда у професионалним перформансама.

  • Poblado Uruguay, Уругвај

  Последњих деценија упис на терцијарно образовање у Уругвају драматично се проширио, због чега постоји све већа потреба за високошколским и истраживачким институцијама способним да обуче већи број висококвалификованих људи.

  • Montevideo Department, Уругвај

  Влада Републике признала је Пословни универзитет (УДЕ) Уредбом бр. 308/995 од 08/11/95 и универзитет је са четири приватна универзитета који се најбрже развија. Наш универзитет има подршку најважнијих привредних комора и професионалних удружења у земљи. Од свог признавања 1998. године, Универсидад де ла Емпреса имао је трајни и трајни раст уписа, који износи 5.000 студената.

  • Montevideo Department, Уругвај

  Универзитетски институт ЦЕДИИАП (Центар за информације о настави, истраживању и учењу) основао је 1995. године професор Ем. Дра. Марије А. Реболо, а Министарство просвете и културе (МЕЦ) одобрило је као универзитетски институт резолуцијом од 22. марта 2001.

  • Monterrey, Мексико
  • Buenavista, Мексико
  • + 46 više

  Тецнологицо де Монтерреи је приватна, непрофитна, независна институција која није повезана са политичким и вјерским странкама. Основан је 1943. године захваљујући визији мексичког бизнисмена Еугенио Гарза Сада. Има 31 кампус и 21 седиште и међународне канцеларије за везу. Његов циљ је обучавање лидера са предузетничким духом, људским осећајем и високим нивоом конкурентности.