Keystone logo
Уједињени Арапски Емирати

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Уједињени Арапски Емирати 2024

Broj institucija: 23
  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Prague, Чешка Република
  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати
  • + 2 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Casablanca, Мароко
  • Brussels, Белгија
  • + 1 više

  Наша мисија је да промовишемо развој исламских финансија кроз ширење добрих пракси, подстицање иновација и промоцију иницијативе. Интервенишемо истраживачким радом, публикацијама, стварањем мрежних платформи и обуком.

  • Abu Dhabi, Уједињени Арапски Емирати

  Приступачни пословни програми за ученике до универзитетске квалификације. Без обзира да ли желите да побољшате своје вештине, побољшате свој тим или наставите професионално образовање, MAK Institute Pathways може пружити све што вам треба.

  • Sharjah, Уједињени Арапски Емирати

  Основан 1997. године, ЕПТИ је један од водећих приватних института у УАЕ који се може прилагодити новим достигнућима у свету учења и технологије, смештен је у отменом и врхунском месту Шарџа, има простране предаваонице, добро изграђену библиотеку, модерну рачунарску лабораторију са 24-часовним Интернет уређајем, осим што има тим квалификованих и искусних факултета из различитих националности.

  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

  Atlas Educational Institute је један од најцењенијих образовних института, основан 1998. године, са примарном визијом и мисијом пружања квалитетног образовања и обуке за држављане и емигранте у различитим могућностима студирања у разним дисциплинама користећи традиционалне као и иновативне технике поучавања засноване на савременој информационој технологији, у складу са смерницама Министарства образовања и омладине Дубаи, Уједињени Арапски Емирати.

  • Abu Dhabi, Уједињени Арапски Емирати

  Са седиштем у Абу Дабију, главном граду Уједињених Арапских Емирата, Абу Даби Портс је компанија која поседује, управља и управља 11 лукама и терминалима у УАЕ и Гвинеји.

  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

  Polyskills Institute пружа светску обуку у областима језика и обуке наставника. Полискиллс се фокусира на локалне захтеве и захтеве индустрије, истовремено пратећи најновија технолошка достигнућа и методологије обуке.

  • Abu Dhabi, Уједињени Арапски Емирати

  Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) основан је 2007. године и има седам (7) ентитета: Институт за науку и технологију Ал Јазирах у Абу Дабију, Институт за науку и технологију Ал Јахели у Ал Аину, Институт за науку и технологију Баиноунах у западном региону, Институт за логистику и примењену технологију Ал Рееф у Ал Схахами, Институт за науку и технологију Схарјах у Шарџи, Средње техничке школе (СТС) и Центар за развој стручног образовања (ВЕДЦ).

  • Abu Dhabi, Уједињени Арапски Емирати

  Добродошли на веб страницу Политехнике у Абу Дабију. АДПоли је владино тело којим управља Институт за примењену технологију. АДПоли је узбудљив нови подухват који доноси међународно признате примењене дипломе високих диплома / виших диплома напредних каријера и смерова у сарадњи са разним партнерима и талентованим тимом администратора и инструктора.

  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

  Позивамо вас да прегледате наш изузетан портфолио образовних понуда који се крећу од наше ексклузивне припреме за сертификацију - до краћих фокусираних програма око одабраних тема. Након прегледа наше веб странице, слободно нас контактирајте да бисте утврдили начине на које можемо заједно радити на постизању наших заједничких циљева.

  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

  Тачка знања је водећи Институт за обуку у Дубаију, УАЕ. Оснажујемо студенте пружајући им изванредну обуку и изложеност како бисмо их оспособили за индустрију.

  • Al Nahda, Уједињени Арапски Емирати

  Емиратес Цоллеге фор Манагемент & Информатион Тецхнологи (ЕЦМИТ) је институција високог образовања која је првобитно основана и лиценцирана од стране Министарства образовања УАЕ 1998. године као Емиратес Центер фор Манагемент анд Информатион Тецхнологи. 2004. године центар је преименован у Emirates College For Management And Information Technology , а развијен је сет од пет циљева вођених мисијом који је требало да обликује будући курс колеџа.

  • Al Ain, Уједињени Арапски Емирати

  Syscoms Information Technology Institute је разнолики подухват ЛУЛУ Групе, који је обављао различите пословне активности широм света и са седиштем у Абу Дабију. Познати институт за квалитетно образовање у региону од 1990. године, Сисцомс Институте тренутно нуди кратке курсеве информационе технологије, пословне администрације, меких вештина и језика.

  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати

  Развојни институт за науку и рачунаре, познат под називом „ДИСЦ“, је центар за обуку смештен у центру Дубаија, Уједињени Арапски Емирати. Током деценија доказали смо одличан ниво профитабилности и стопу раста у погледу броја делегата који студирају у УАЕ и ван земље. Наша конкурентска предност, заједно са новим техникама тренинга, ставља ДИСЦ у први план услуга обуке.