Keystone logo
Сингапур

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Сингапур 2023

Broj institucija: 64
  • Madrid, Шпанија
  • Amsterdam, Холандија
  • + 8 više

  IE Univerzitet je za studente koji pristupaju učenju kao načinu života. Pružamo podržavajuću zajednicu u kojoj studenti i nastavnici međusobno komuniciraju u procesu učenja. IE Univerzitet ima personalizovanu zajednicu usredsređenu na studente sa bogatom raznolikošću pojedinaca, ideja i pristupa. Svake godine preko 130 nacionalnosti su zastupljeni na svom kampusu, sa preko 75% svojih studenata dolazi izvan Španije. IE Univerzitet je priznat širom sveta i od strane najprestižnijih udruženja za kvalitetnu nastavu. Sa inovativnom vizijom, preduzetnički duh, i fokus na humanističke i akademske strogosti, IE Univerzitet je posvećen obrazovanju profesionalaca koji će napraviti razliku u društvu. Naš pristup učenju zasnovan na praksi započinje u učionici i nastavlja se širom sveta, pripremajući naše učenike da postanu međunarodni profesionalci. Ako želite inspirativno i izazovno obrazovanje koje će oblikovati ko ste i ko ćete postati, IE Univerzitet će proširiti svoje horizonte, povezati vas sa svetom i voditi vas na jedinstvenom putu potrebnom za postizanje svojih ciljeva.

  • 463, Сингапур

  SUSS pruža primenjeno obrazovanje koje cilja kako sveže napuštene škole, tako i odrasle učenike, u domenu društvenih nauka, i discipline koje imaju snažan uticaj na razvoj čoveka i zajednice.

  • Lille, Француска
  • Nice, Француска
  • + 3 više

  ЕДХЕЦ Бусинесс Сцхоол припрема међународне таленте за глобалне каријере. Познати по нашој академској изврсности и високо рангираном пословном образовању, наша мисија је да припремимо лидере да успеју у изазовном пословном окружењу које захтева агилност, иновативност и друштвену одговорност. Блиска веза ЕДХЕЦ-а са глобалним предузећима омогућава нам да понудимо јединствене увиде и могућности нашим студентима и да обезбедимо трансформационо пословно образовање где је мерење нашег успеха успех наших дипломаца.

  • Lausanne, Швајцарска
  • Singapore, Сингапур
  • + 1 više

  EHL Hospitality Business School , основана 1893. године као Ецоле Хотелиере де Лаусанне, представља пионир у методама швајцарског угоститељског образовања и поставља стандарде изврсности. Данас, ЕХЛ комбинује швајцарске вредности академске строгости и индустријске праксе са креативношћу и иновативношћу за степене управљања гостопримством усмереним на клијенте који припремају дипломце да воде будућност и управљају са поштовањем и емпатијом.

  • Singapore, Сингапур

  Asian International College (АИЦ) настоји да се повеже са заједницом глобалних грађана који деле партиципативни приступ учењу и заинтересовани су да буду лидери данашње економије знања како би били спремни за будућност. Ученици се придружују програмима АИЦ -а не само да би били „поучени“ већ да размишљају, учествују и стварају.

  • Singapore, Сингапур

  Singapore Institute of Management (СИМ) је једна од водећих институција за образовање и цјеложивотно учење у региону, препозната по оснаживању појединаца и предузећа да напредују кроз животне фазе кроз учење. Коришћењем нових знања, вештина и технологије, СИМ пружа искуства учења заснована на вештинама која омогућавају студентима, професионалцима и предузећима да уче за живот и напредују за живот.

  • Singapore, Сингапур

  Duke-NUS Medical School основана је кроз значајну сарадњу између две институције светске класе: Универзитета Дјук и Националног универзитета Сингапура (НУС), са циљем пружања иновативног образовања и утицајних истраживања која унапређују медицинску праксу у Сингапуру и шире .

  • Singapore, Сингапур

  Основана 2005. године, Школа за физичке и математичке науке (СПМС) је школа на Колеџу за науку на Технолошком универзитету Нанианг. Нудимо додипломске БСц (Хонс) програме и постдипломске програме у три основна подручја: Хемија и Биолошка хемија; Математичке науке; и Физика и примењена физика

  • Singapore, Сингапур

  Више од 50 година, НУС пословна школа нуди ригорозно, релевантно и наградно пословно образовање изврсним студентима из целог света. Основана исте године када је Сингапур стекао независност, НУС Бусинесс Сцхоол данас је међу водећим светским пословним школама. Карактеристичан је по томе што нуди најбоље од светског пословног знања са дубоким азијским увидима, припремајући студенте да воде азијска предузећа до међународног успеха и помажући глобалним предузећима да успеју у Азији.

  • Singapore, Сингапур

  Rutgers Business School Asia Pacific је подружница Рутгерс-а, Државног универзитета у Нев Јерсеи-у (САД). Рутгерс нуди високо рангиране програме извршног магистра пословне администрације (ЕМБА) и магистра наука из области управљања ланцем снабдевања (МС СЦМ) талентованим професионалцима у Сингапуру. Поред програма ЕМБА и МС СЦМ, нудимо отворени упис и прилагођене програме извршног образовања за појединце и корпорације.

  • Singapore, Сингапур

  National University of Singapore (НУС), рангиран на 1. месту у Азији и на 11. месту у свету (КС Глобал Ворлд Ранкинг 2021) је водећи универзитет у Сингапуру. НУС нуди глобални приступ образовању, истраживању и предузетништву, са фокусом на азијске перспективе и стручност. Имамо 17 факултета у три кампуса у Сингапуру, као и 12 универзитетских колеџа НУС -а широм света. Наш мултидисциплинарни приступ образовању, истраживању и предузетништву у стварном свету омогућава нам блиску сарадњу са индустријом, владама и академским круговима ради решавања кључних и сложених питања релевантних за Азију и свет.

  • Singapore, Сингапур

  Све је почело 1925. године оснивањем компаније Ембри-Риддле на аеродрому Лункен у Синсинатију у Охају. Затим је следећег пролећа компанија отворила ваздухопловну школу Ембри-Риддле. Оно што је почело као једноставан план обуке пилота авиокомпаније еволуирало је у поуздан универзитет 1970. Данас, Ембри-Риддле Ворлдвиде Цампус управља глобално признатим системом учења који користи инструкције путем интернета и лицем у лице и мрежу образовних објеката дизајнираних да подржавају напредовање студената у САД-у, широм света и сада у Сингапуру.

  • Singapore, Сингапур

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Singapore, Сингапур

  На Лондонској школи за бизнис и финансије (ЛСБФ) у Сингапуру, успех меримо утицајем који наши студенти, факултети и бивши студенти имају у региону. Награђен за изврсност у наставном плану и оцењивању на наградама Едуцатион Инвестор Асиа Авардс 2018, ЛСБФ у Сингапуру пружа студентима потребно знање и вештине кроз шест јединствених ентитета за учење - Школу професионалног образовања, Пословну школу, Угоститељску школу, Школу енглеског језика, Кинеско пословно одељење, као и Извршни развој и мрежна јединица.

  • Tokyo, Јапан
  • Singapore, Сингапур

  Waseda Business School (ВБС) има за циљ да подржи оне који теже ка искораку у својој каријери и оне који планирају да започну нову каријеру студирањем у пословној школи. Наше друштво данас пролази кроз брзе промене. Свет се глобализује, нове технологије се сукцесивно појављују, а тржиште се мења. За опстанак у глобалном конкурентском окружењу неопходно је познавање менаџмента глобалног стандарда.