Keystone logo
Саудијска Арабија

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Саудијска Арабија 2024

Broj institucija: 9
  • Ayn Ibn Fuhayd, Саудијска Арабија

  Кроз моћан програм диплома и специјалних курсева који мешају теорију и праксу, Јосоор је од свог настанка пружио решења за образовање и обуку за преко 4000 учесника, пружајући им вештине и стручност за управљање пројектима и организацијама у спортској индустрији и испоруку светске класе , спортски и забавни догађаји високог профила.

  • Buraydah, Саудијска Арабија

  Једна је од административних регија у Саудијској Арабији, а седиште јој је град Бураидах. Касим је познат по обиљу подземних вода, а Краљевини Саудијској Арабији пружа најбоље врсте датуља и поврћа. Кључни градови региона су: Бураидах, највећи град, Онаизах, Мазниб, Букеирииах, Бадаиеа, Алмазниб, Алкхабра, Ријад Алкхабра, Аласиах, Оклат Алсукоор, Дхариах, Оиоон Аљава и други.

  • Taif, Саудијска Арабија

  Главни кампус Taif University тренутно се налази у Ал-Хавији, гувернорат Таиф, Емират Мека, западна регија Саудијске Арабије, на источним падинама планина Сарават на надморској висини од 1700 м надморске висине на југозападу Арапске Полуострво. ТУ такође има три филијала у провинцији Таиф: огранак Тараба (приближно 150 км од Таифа), огранак Кхурма (приближно 200 км од Таифа) и огранак Раниа (350 км од Таифа).

  • Jeddah, Саудијска Арабија

  Настојимо да постигнемо институционалну изврсност изградњом одрживих стратешких партнерстава ради унапређења развоја образовног процеса и специјализованих примењених пракси.

  • Abha, Саудијска Арабија

  Драги потенцијални клијенте, искористили бисмо ову прилику да се укратко представимо. ХИПИТ (Виши институт за папир и индустријске технологије) је непрофитни институт за образовање и техничко образовање који нуди двогодишњи програм диплома за новопечене Саудијце. ХИПИТ је лиценциран под ТВТЦ (бр. 210412). Наш Институт је посвећен пружању квалитетног образовања и најбољих полазника у техничкој области које захтевају најбоље компаније у КСА. ХИПИТ верује у профитабилне и пријатне дугорочне везе са нашим студентима, клијентима и запосленима.

  • Rabigh, Саудијска Арабија

  Наша визија: Бити најбољи пружалац услуга у развоју ефикасних талената у области водених и енергетских технологија.

  • Riyadh, Саудијска Арабија

  Авиатион Аустралиа Ријад колеџ ( AARC ) је заједничко улагање Авиатион Аустралиа и Схамал Инвестментс из Саудијске Арабије.

  • Al Bukayriyah, Саудијска Арабија

  Поред чињенице да су Сулаиман Ал Рајхи колеџи једна од своје врсте образовне установе која ужива јединствен приступ ресурсима здравственог образовања на глобалном нивоу, наш универзитет се такође издваја по избору међународних курсева, јединственим курсевима студија, најновијем наставном плану и програму, могућности преласка на Универзитет у Маастрицхт. у било којој фази.

  • Amman, Јордан
  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати
  • + 6 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...