Keystone logo
Оман

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Оман 2024

Broj institucija: 8
  • Muscat, Оман

  - Национални угоститељски институт - водећи је пружалац квалитетног стручног образовања за угоститељство, угоститељство и путовања у заливској регији. Смештен у Мускату, Оман, послује са јасном намером да пружи најопсежнију и професионалну обуку која је могућа.

  • Muscat, Оман

  МГи - Modern Gulf Institute - нуди програме и радионице за обуку о пословању, професионалном развоју, менаџменту и меким вештинама, као и курсеве који имају за циљ да помогну студентима да побољшају свој енглески језик, ИЕЛТС и рачунарске вештине за лични и професионални развој. Нудимо консултантска и извршна подучавања.

  • Al Azaiba South, Оман

  Пионеер Институт за менаџмент и технологију је водећа обука ГЦЦ-а смештена у Мускату, Оман. Нудимо читав низ програма обуке у областима информационих технологија, технологије база података, управљања пројектима, софт вештина и многих других. Њиме управља тим невероватно талентованих професионалаца који имају више од 30 година комбинованог ИТ и корпоративног тренинга.

  • Birkat Al Mouz, Оман

  University Of Nizwa (УоН) основан је у Султанату Омана 2004. године као факултет који је управљао непрофитним приватним универзитетом. Налази се 140 км од главног града Муската у унутрашњости регије Ал-Дакхилииа у близини историјске некадашње престонице Низве. Универзитет настоји да обезбеди прогресивно и сигурно окружење за учење које поштује традицију и вредности Султаната.

  • Salalah, Оман

  Технолошки факултет Салалах један је од водећих пружалаца технолошког образовања у Султанату Оман. Налази се у Салалаху, вртном граду Омана. Салалах је позната и као „престоница парфема Арабије“. Град се налази у јужном делу Омана, око 1000 километара од главног града Мусцата. Становници су врло љубазни, великодушни и гостољубиви. Иако се подвргава модернизацији, заједница је сачувала своју неговану културу и вредности.

  • Muladdah, Оман

  Смештен у јужној регији Ал Батинах, Универзитет за технологију и примењене науке - Ал Мусаннах (некадашњи Al Musanna College Of Technology ) препознат је као један од водећих технолошких колеџа посвећен изградњи одрживе инфраструктуре, квалификованих људских ресурса и одличног студентског тела како би се удовољило променљивим захтевима образовања и тржишта рада.

  • Muscat, Оман

  Добродошли на женски колеџ Ал-Захра, колеџ који је основан 1999. године у академској вези са Универзитетом Ал-Ахлиииа Амман као прва високошколска установа специјализована само за жене, да би касније постао истакнути образовни споменик који доприноси свеобухватној ренесанси тзв. јер по његовом величанству, султану Кабусу.

  • Amman, Јордан
  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати
  • + 6 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...