Keystone logo
Оман

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Оман 2023

Broj institucija: 25
  • Muscat, Оман

  Смештен у срцу Муската, Muscat University је основан 2016. године са мисијом да трансформише појединце и заједнице кроз подучавање и учење засновано на истраживању ангажованом у индустрији, које је и ригорозно и релевантно. Успех ћемо постићи пружањем повољног окружења за учење у инклузивној култури глобалног грађанства.

  • Al Jazirah Al Hamra, Уједињени Арапски Емирати
  • Dubai, Уједињени Арапски Емирати
  • + 8 više

  Ascencia Business School пружа студентима прилику да студирају међународне универзитетске програме док живе у УАЕ. Наш главни циљ је да свим нашим студентима пружимо квалитетно, исплативо образовање и поносимо се одржавањем највиших академских стандарда. Ascencia Business School добро разуме локално тржиште и огромно искуство у управљању образовањем од 2006. Истражили смо тржиште Блиског истока и пронашли начине да успешно пласирамо потпуно акредитовани, одобрени и признати наставни план и програм. Наше курсеве држе западно квалификовани предавачи који држе докторате, а изводе их академици и имају одговарајуће индустријско искуство.

  • Seeb, Оман

  Univerzitet Sultan Kaboos je realizacija obećanja koje je najavilo Njegovo Veličanstvo Sultan Kaboos Bin Said tokom 10. godišnjice Nacionalnog dana Omana 1980. godine. Izgradnja je počela 1982. godine i prvi studenti Univerziteta Sultan Kaboos upisani su 1986. godine. U skladu sa Kraljevskim direktivama Njegovog Veličanstva, Univerzitet je započeo sa pet fakulteta; naime medicina, inženjerstvo, poljoprivreda, obrazovanje, i nauka. Osim toga, College of Arts je osnovan 1987, nakon College of Commerce and Economics koji je razvijen u 1993. College of Law pridružio Univerzitetu u 2006 i konačno, College of Nursing je osnovan u 2008.

  • Al Buraimi, Оман

  Al Buraimi University College је први универзитетски колеџ у провинцији Ал Бураими. Његово успостављање је било тренутни чин тумачења и прави одговор на врховни позив Његовог Величанства, султана Кабуса Бин Саида, нека почива у миру, приватном сектору да почне да улаже у високо образовање кроз успостављање нових приватних академских институција посвећених одржавању већег образовне могућности у различитим академским областима за будуће студенте из Омана са циљем да се задовоље потребе локалног тржишта рада са квалификованим локалним потенцијалима за суочавање са глобалним економским променама. Студиј на колеџу започет почетком другог семестра академске године (2003 – 2004) био је динамична полазна тачка заснована на невероватном искуству партнерства са Државним универзитетом Калифорније у циљу постизања изузетне користи од његових искустава и напредна академска експертиза у академским областима студија, научним истраживањима, обезбеђењу квалитета, итд. Штавише, вредна административна и техничка помоћ Министарства високог образовања значајно је помогла колеџу да постане пионир на другим колеџима и универзитетима у региону. Часна упутства Његовог Величанства, нека почива у миру, била су камен темељац за успостављање основних правила и делотворне праксе за академске институције за развој академског знања и професионалних вештина. Ово би, заузврат, омогућило садашњој и наредним генерацијама да ефикасно и креативно служе заједници и земљи. Поред тога, физичка и интелектуална подршка која се нуди академским факултетима подстакла је одржавање највиших образовних стандарда компатибилних са међународним критеријумима квалитета. Административно и академско особље колеџа посветило је значајну пажњу овим основним стварима, почевши од успостављања објеката погодних за иновације, експериментисање и креативност у новом кампусу, прихватања савремених наставних техника и коначно изградње компетентних људских ресурса способних за пружање знања студентима за унапређење благостања и напретка земље.

  • Muscat, Оман

  ???????? ???????? ??????????? ???????????? (??????) ???? ?? ??????? ?? 2003. ?????? ???? ?? ???????? ?????? ????????? ? ???????????? ????????????????? ???????????? ??????????? ? ?????. ??? ?????? ?? ??????????? ?????????? ??????? ??????????? ??????? ??????? ?? ??????? ??????????? ??????? ?????????? ? ????? ?? ?????? ????????? ???????????.

  • Muscat, Оман

  Историја немачког Технолошког универзитета (ГУтецх) може се пратити од 2003. године када је визионар Оманис размишљао о успостављању висококвалитетног универзитета технологије у Оману. Ова визија је инспирисана упутствима Његовог Величанства Султана Кабооса за пружање квалитетног високог образовања у Оману од стране приватних инвеститора.

  • Sharjah, Уједињени Арапски Емирати
  • Oman Online, Оман
  • + 7 više

  Ekeed College, zamišljen 2016. godine, je prestižno preduzeće Vestford Education Group pružajući top-rated online/honorarno akademske programe. Svetske klase usluga upravljanja obrazovanjem sa sedištem u UAE, Ekeed College olakšava doktorat programe u poslovnoj administraciji i obrazovanju, specijalizovane MBA programe, master programe u obrazovanju, i razne programe kvalifikacije nastavnika kroz svoje opsežne prisustvo u GCC, Afrički, Azijski, Jugoistočne i evropske zemlje.

  • Muscat, Оман

  - Национални угоститељски институт - водећи је пружалац квалитетног стручног образовања за угоститељство, угоститељство и путовања у заливској регији. Смештен у Мускату, Оман, послује са јасном намером да пружи најопсежнију и професионалну обуку која је могућа.

  • Seeb, Оман

  Инжењерски колеџ, раније познат као Caledonian College Of Engineering , основан је 1996. године. Први приватни инжењерски колеџ у Султанату Оман. Нуди додипломске и магистарске програме инжењерства у складу са међународним стандардима, а УГ програме акредитовали су ИЕТ (УК) и ЦИОБ (УК); Институција је акредитована од стране ОААА (Оман)

  • Muscat, Оман

  МГи - Modern Gulf Institute - нуди програме и радионице за обуку о пословању, професионалном развоју, менаџменту и меким вештинама, као и курсеве који имају за циљ да помогну студентима да побољшају свој енглески језик, ИЕЛТС и рачунарске вештине за лични и професионални развој. Нудимо консултантска и извршна подучавања.

  • Sohar, Оман

  Колеџ примењених наука - Сохар је један од шест колеџа под Министарством високог образовања, основан 1990. године и смештен у граду Сохар у гувернорату Северне Албатине. Визија колеџа лежи у игрању виталне улоге у представљању Омана свету као нације у развоју, што се огледа у доприносу пољу примењених наука и у развоју заједнице знања ономе што потврђује оманске културне норме.

  • Muscat, Оман

  Scientific College of Design је приватна високошколска установа за уметност и дизајн која се налази у Мускату, Султанат Оман. Основано министарском уредбом и регулисано од стране Министарства високог образовања, колеџ је званично покренуо своје академске програме и услуге у октобру 2004. Колеџом управља управни одбор, вођен Генералним директоратом приватних универзитета и колеџа.

  • Al Azaiba South, Оман

  Пионеер Институт за менаџмент и технологију је водећа обука ГЦЦ-а смештена у Мускату, Оман. Нудимо читав низ програма обуке у областима информационих технологија, технологије база података, управљања пројектима, софт вештина и многих других. Њиме управља тим невероватно талентованих професионалаца који имају више од 30 година комбинованог ИТ и корпоративног тренинга.

  • Birkat Al Mouz, Оман

  University Of Nizwa (УоН) основан је у Султанату Омана 2004. године као факултет који је управљао непрофитним приватним универзитетом. Налази се 140 км од главног града Муската у унутрашњости регије Ал-Дакхилииа у близини историјске некадашње престонице Низве. Универзитет настоји да обезбеди прогресивно и сигурно окружење за учење које поштује традицију и вредности Султаната.

  • Sohar Port, Оман

  International Maritime College Оман (ИМЦО) јединствени је колеџ у Оману, земљама ГЦЦ-а и шире. ИМЦО је основан 24. априла 2005. године и у власништву је владе Омана (АСИАД).