Keystone logo
Нови Зеланд

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Нови Зеланд 2024

Broj institucija: 12
  • Auckland, Нови Зеланд

  НЦБТ ( Newton College of Business and Technology ) је НЗКА акредитовани провајдер са седиштем у Окланду. Нови Зеланд. НЦБТ је регистрован код Новозеландског ауторитета за квалификације (НЗКА) од 1995. године и од свог оснивања усредсређен је на пружање квалитетног образовања са јаким нагласком на пасторалу за наше међународне студенте.

  • Wellington, Нови Зеланд

  У Цампбеллу студенти добијају најбоље од наставе из енглеског језика као део обогаћујућег студентског искуства у нашим кампусима у Веллингтону и Ауцкланду. Поносни смо на дугогодишњу историју и репутацију Цампбелла у пружању академског учења светске класе у брижном и подржавајућем окружењу.

  • Christchurch, Нови Зеланд

  University of Canterbury International College (УЦИЦ) нуди ексклузивни Pathway за додипломске програме Универзитета у Цантербурију. УЦИЦ нуди универзитетске програме преноса (УТП) који су јединствени на Новом Зеланду. УТП су еквивалентни првој години универзитетског студија у Цантербури-у.

  • Auckland, Нови Зеланд

  New Zealand School of Wines and Spirits жестоких пића (НЗСВС) 2006. године основала је Јане Скилтон МВ. Водећи НЗ провајдер курсева Вине & Спирит Едуцатион Труст (ВСЕТ) и једина школа са одобрењем ВСЕТ-а која је у власништву и којом руководи Мастер оф Вине.

  • Auckland, Нови Зеланд

  Основала Целиа Хаи, New Zealand School of Food & Wine образује следећу генерацију бариста, кувара, власника ресторана и кафића, угоститељских менаџера, соммелиера и винских професионалаца, предузетника у угоститељском туризму, као и људе који воле добру храну од 1995.

  • Auckland, Нови Зеланд

  Добродошли у кампусе Abacus Institute of Studies у Окланду и Крајстчерчу. Изабрали сте изванредну образовну организацију која ће подржати и унапредити ваше учење. Ваше време с нама је изузетно значајно и подстичемо вас да уравнотежите своје академске активности и уживање у животу у кампусу.

  • Waitākere, Нови Зеланд

  Мисија УУНЗ-а је да студентима из целог света пружи искуства у учењу која ће их оспособити за успешно учешће на Новом Зеланду и глобалној радној снази. УУНЗ тежи да буде водеће предузеће за обуку и за индустрију спремно за обуку на Новом Зеланду, пружајући трансформативно образовање.

  • Christchurch, Нови Зеланд

  Ara Institute of Canterbury Лтд је живахан, прогресиван, институт финансиран од владе који пружа образовање светске класе на терцијарном нивоу.

  • Auckland, Нови Зеланд

  Основана 1972. године, Цровн је једна од најдуговечнијих терцијарних институција на Новом Зеланду која пружа обуку у областима путовања и туризма, хотелијерства, здравља и добробити, рачунарства и пословања.

  • Auckland, Нови Зеланд

  Тецхториум (уз помоћ наших индустријских партнера) надахњује кивије да се придруже ИЦТ индустрији. Из тог разлога стекли смо статус пружаоца услуге категорије 1 као признање за наше успешно завршене курсеве.

  • Auckland, Нови Зеланд

  Програми обуке Аир Нев Зеаланд Ацадеми оф Леарнинг дизајнирани су са циљем постизања изврсности. Наше програме развијају ваздухопловни стручњаци који разумеју ваздухопловну индустрију на глобалном нивоу.

  • Wellington, Нови Зеланд

  Пионирски провајдер универзитетских диплома у Веллингтону на Новом Зеланду.