Keystone logo
Малезија

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Малезија 2024

Broj institucija: 32
  • Kuala Lumpur, Малезија

  Од свог оснивања 1983. године, Methodist College Kuala Lumpur (МЦКЛ) основао је Методистички савет за образовање. Наш кампус је стратешки успостављен у срцу Куала Лумпура.

  • Petaling Jaya, Малезија

  Наше путовање као Колеј Сваста Бандар Утама (КСБУ) започело је 1990. године у 6 јединица четвороспратних продавница у Дамансара Уптовн, Дамансара Утама, Петалинг Јаиа док смо чекали завршетак нашег специјално изграђеног сталног кампуса у Бандар Утама, новог и успешно насеље мешовитог развоја у Петалинг Џаји. Након пресељења у наш стални кампус, КБУ је променио име у КБУ Интернатионал Цоллеге. 2015. године смо уздигнути на универзитетски колеџ и преименовани у Фирст Цити Университи Цоллеге (Фирст Цити УЦ).

  • Ipoh, Малезија

  Верујемо да појединци поседују таленте као и способности и ако их негују, образују и обучавају путем отвореног преноса знања из било које културе или цивилизације на свету, моћи ће да играју улогу у развоју себе, друштва и нације. На основу ове филозофије, желимо да произведемо професионалне и полупрофесионалне дипломце са академском изврсношћу, високим етичким и моралним вредностима.

  • Alor Gajah, Малезија

  Лого Kolej Universiti Agrosains (УЦАМ) инспирисан је са три (3) листа која симболизују зрелост. Распон од три (3) боје је обично прогресивна промена у процесу развоја.

  • Kampung Kuala Muda, Малезија

  Као нишки колеџ, јединствени приступ МЕРИТУС-а образовању је пружање практичне и ефикасне мешавине традиционалног, модерног и искуственог учења како би се обезбедио успех. За разлику од других колеџа који се фокусирају само на академике, МЕРИТУС је посвећен стварању добро заокружених дипломаца, способних да удовоље захтевима данашњих послодаваца, усађених у врлине успеха и тражених од највиших организација након завршетка студија.

  • Puchong, Малезија

  Министарство високог образовања (МОХЕ), оцењено универзитетом са 5 звездица (одличним), МАЛАИСИА Бинари Университи је један од најугледнијих и најцењенијих универзитета за образовање у области менаџмента, информатике и предузетништва у Азији. Универзитет нуди врхунске програме на нивоу доктора наука, мастер студија и нежења који су међународно признати од стране Асоцијације универзитета ЦоммонВеалтх (АЦУ, УК), Међународне асоцијације универзитета (ИАУ, Француска), НАРИЦ (УК) и Малезијског квалификационог тела (МКА) .

  • Petaling Jaya, Малезија

  Дух даривања увек је био у нашим зидовима. Схватамо важност преношења знања будућим генерацијама - баш као што су наши суоснивачи своје знање печења први пут пренели локалној заједници пре више од 40 година, и ми сада радимо исто, а заправо и више, поткрепљени акумулацијом искуства током деценија.

  • Petaling Jaya, Малезија

  Cyberlynx International College је приватни колеџ у Куала Лумпуру, који нуди низ курсева диплома и сертификата из спорта, пословања и дизајна. Колеџ је основала група академика и професионалаца који су у образовној индустрији више од 25 година.

  • Petaling Jaya, Малезија

  Olympia College је основан 1995. године како би задовољио растуће потребе за приватним високим образовањем у Малезији.

  • Kuala Sungai Baru, Малезија

  Kolej Universiti Islam Melaka , познатији као КУИМ, је институција у високом образовању у влади државе Малацца у пуном власништву основана према ИПТС закону из 1996.

  • Shah Alam, Малезија

  Ramsay Sime Darby Healthcare College („Колеџ“) један је од пионира у Малезијском здравственом образовању. Колеџ има рекорд у академској изврсности од свог оснивања 1995. године. Ramsay Sime Darby Healthcare College регистрован је у Министарству високог образовања као пружалац високог образовања.

  • Kuala Lumpur, Малезија

  БУДИТЕ СВЕТСКА КЛАСА НА ЧЕМУ РАДИТЕ ТМЦ Међународни естетски колеџ међу водећим је стручњацима за лепоту и естетику у индустрији лепоте.

  • Kuala Lumpur, Малезија

  Од свог оснивања 1950. године, Стамфорд Цоллеге Мелака је градио на наслеђу образовања и обуке људи који желе и траже знање и успех у свом животу.

  • Malacca, Малезија

  International College Of Yayasan Melaka (ICYM) основан је како би веровао и разумео да је високо образовање од виталног значаја за напредак нације. Институција је добила повољан 1997. године када ју је за то време званично отворио министар просвете.

  • Kuala Lumpur, Малезија

  Миндваллеи пружа образовање какво су редовне школе заборавиле да будемо људи више је него само оно што чини наш покварени систем образовања. Учимо свет уметности истинског живљења изванредних, испуњених, срећних живота.