Keystone logo
Летонија

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Летонија 2023

Broj institucija: 9
  • Liepāja, Летонија

  Изабери студирање на Liepaja University - то је кључ вашег развоја!

  • Riga, Летонија

  Univerzitet u Letoniji je osnovan 1919. godine i trenutno, sa više od 14 000 studenata, 13 fakulteta i preko 20 istraživačkih instituta i nezavisnih studijskih centara, jedan je od najvećih sveobuhvatnih i vodećih istraživačkih univerziteta u Baltiku. Univerzitet nudi više od 130 državno-akreditovani akademske i stručne studijske programe.

  • Riga, Летонија

  ЕКА се налази у Риги, ул. Ломоносова. 1, зграда 5 - улица је добила име по великом научнику чија је делатност комбиновала креативну, академску и професионалну традицију. Зграда у којој се данас налази ЕКА изграђена је 1909. године. Сада је зграда потпуно реновирана, а њена техничка опрема у потпуности је у складу са стандардима високошколских установа Европе.

  • Riga, Летонија

  Turiba University је највећи приватни универзитет на Балтику, специјализован за пословно и туристичко образовање. Универзитетско образовање нуди образовање из области бизниса, туризма, комуникација, логистике и информатике. Туриба је добила признање послодаваца и рангирана је на водећој позицији најпризнатијих универзитета. 99,61% дипломаца је запослено - то је највећа стопа запослености међу латвијским универзитетима, штавише, више од 80% студената ради током студија.

  • Riga, Летонија

  Летонски државни институт за физичку културу (ЛВФКИ) почео је са радом 1. јануара 1946. одлуком Савета народних комесара ЛССР.

  • Jelgava, Летонија

  Letonski univerzitet nauka i tehnologija o životu je visokoškolsko i naučno osnivanje Republike Letonije, gde se sprovode naučnoistraživački kao i akademski i stručni studijski programi.

  • Ventspils, Летонија

  Ventspils University of Applied Sciences (ВУАС) основан је 1997. године као самоуправни државни универзитет и научна институција. Његова основна делатност је обављање научних истраживања и спровођење академских и стручних студијских програма.

  • Rēzekne, Летонија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Riga, Летонија

  ТСИ је модеран динамичан технички универзитет примењених наука, који се налази у Риги, Летонија, пружа висококвалитетно образовање на летонском и енглеском језику са фокусом на примењена истраживања. Летонија се налази у североисточној Европи са обалом дуж Балтичког мора, са главним градом Ригом, једном од европских метропола са активним друштвеним животом, задивљујућом архитектуром, зеленим парковима и љубазним људима. ТСИ ствара живо образовно окружење са високо цењеним предавачима из целог света. ТСИ је заједница страствених, носивих и посвећених појединаца који пружају индивидуални приступ студентима у циљу стварања дуготрајних односа. ТСИ ствара живо образовно окружење са високо цењеним предавањима из целог света.