Keystone logo
Колумбија

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Колумбија 2024

Broj institucija: 162
  • Bogotá, Колумбија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Chía, Колумбија

  Међународни центар страних језика и култура нуди висококвалитетни шпански програм међународној заједници и странцима који живе у Колумбији. Настава се изводи у универзитетском кампусу у академском, сигурном и одличном услужном окружењу.

  • Rionegro, Колумбија

  Године 1996., колумбијско Министарство националног образовања и колумбијски Институт за вредновање образовања - Ицфес, Резолуцијом 2661, дали су Ремингтоновој организацији правни статус универзитетске институције, чиме је настала Ремингтон Университи Цорпоратион.

  • Popayán, Колумбија

  Universidad Del Cauca настао је у Попаиану као Универзитет Трећег округа декретом од 24. априла 1827. Министарство народног образовања је 5. априла 2013. одобрило висококвалитетну институционалну акредитацију на период од 6 година већ кроз Резолуцију 6218 од 13. јуна 2019. године, обновила је поменуту институционалну акредитацију на период од осам година.

  • Barranquilla, Колумбија

  Универзитет на обали, ЦУЦ, има мисију формирања интегралног грађанина по принципу слободе мишљења и идеолошког плурализма, са високим осјећајем одговорности у трајној потрази за академском и истраживачком изврсношћу, користећи развој науке, технологије , технологија и култура.

  • Jamundí, Колумбија

  Аутономни универзитет Запада је високошколска установа која, у складу са одредбама Закона 30 из 1992. и другим законским прописима, може изводити додипломске, постдипломске, истраживачке, континуиране едукације и пројектовати академске програме у заједници.

  • SANTANDER, Колумбија

  Технолошке јединице Сантандера су јавна установа одељењског реда, која је посвећена обуци људи са етичким смислом, критичким размишљањем и предузетничким ставом, кроз квалитетне процесе у настави, истраживању и проширењу како би допринели друштвено- економски развој. економске, научне, технолошке, еколошке и културне заједнице.

  • Bogotá, Колумбија

  Ми смо високошколска установа са војним фокусом која намерава да у потпуности обучи логистичке стручњаке, критичне грађане са широким друштвеним, етичким и политичким смислом. Ми усавршавамо истраживачке способности и предузетнички дух, подржани напретком науке и технологије, доприносећи структурном и функционалном развоју логистике у Колумбији.

  • Bogotá, Колумбија

  Војна комуникација у саставу наше војске има трансценденталну важност с проласком година и доласком догађаја који обликују историју наше земље и света уопште, у групи чињеница које су своју технологију сагледале у технологији. велика прилика за развој и промене у корист човечанства, овако су војне комуникације кроз историју биле битан елемент командовања, координације и развоја војних операција које су постале темељ великих победа, а исто тако омогућиле су модерним сукоби ради одлучивања о правилној употреби електронских медија, који олакшавају предвиђање намера и поступака противника.

  • Armenia, Колумбија

  СОЦИЈАЛНА ПРОЈЕКЦИЈА изражава стални и директан однос који ЗЗЗМ одржава са друштвом; Спроводи се кроз интерактивне програме са производним секторима и друштвеним актерима; кроз програме и активности различитих врста (академске, уметничке, друштвене и технолошке), консултовање и саветовање, континуирано образовање и интервенције друштвених услуга у заједници.

  • Cundinamarca, Колумбија

  Мисија Фондације за високо образовање Сан Јосе ФЕССАЊОСЕ је да обучи свеобухватне стручњаке, од хуманистичког приступа са критичким, друштвеним и осјетљивим осјећајем до принципа правичности и етичких вриједности. На овај начин се развија суштински и образовни квалитет у установи.

  • Barranquilla, Колумбија

  Polytechnic Corporation of the Atlantic Coast је одговорна институција, са етичким и транспарентним принципима који своје садржајне функције развијају из образовног модела, по могућности кроз пропедеутичке циклусе, усредсређене на људски развој, гарантујући интегралну формацију мишљења, аналитичких, критичких бића, са предузетничког духа, за изградњу праведног, укључивог, одрживог, демократског, подржавајућег и поштованог друштва људског достојанства.

  • Bogotá, Колумбија

  Есцуела де Еспанол Нуева Ленгуа ен Цоломбиа нуди курсеве шпанског језика у Боготи, Цартагени, Меделлину и у природном резервату у близини Гуадуаса. Ако тражите квалитетан курс шпанског језика у пријатној и пријатељској школи, са професионалним наставницима, ако желите да учите шпански и путујете склапајући нова пријатељства док се упознајете и уживате у култури, музици, гастрономији, музејима и шетњама по природи; онда је шпанска школа новог језика у Колумбији за вас. Наш програм је развијен према најстрожим међународним смерницама за наставу језика. Нуева Ленгуа је међународно призната по свом квалитету и услузи, а од 2003. године млади људи и одрасли из готово стотину земаља студирали су код нас. Имамо велики избор курсева и почињемо са наставом сваке недеље на свим нивоима. Од првог дана осећаћете се добродошли, добродошли и подржани у овом искуству учења шпанског језика током путовања.

  • Cali, Колумбија

  Национална школа спорта је државна универзитетска институција, посвећена интегралном формирању људског бића које ће допринети развоју земље, кроз стварање, трансформацију и примену знања у областима спорта, здравља и образовања. управе и економије, засноване на принципима и вредностима који промовишу поштовање људског достојанства, одрживи развој, суживот и побољшање квалитета живота друштва.

  • Bogotá, Колумбија

  Универзитет ће се одликовати: Обуком стручњака са сензибилитетом и друштвеном одговорношћу. Допринос интегралном и одрживом људском развоју. Посвећеност демократизацији знања. Генерисање знања које мења структуре колумбијског друштва