Keystone logo
Народна република Кина

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Народна република Кина 2023

Broj institucija: 183
  • Madrid, Шпанија
  • Amsterdam, Холандија
  • + 8 više

  IE Univerzitet je za studente koji pristupaju učenju kao načinu života. Pružamo podržavajuću zajednicu u kojoj studenti i nastavnici međusobno komuniciraju u procesu učenja. IE Univerzitet ima personalizovanu zajednicu usredsređenu na studente sa bogatom raznolikošću pojedinaca, ideja i pristupa. Svake godine preko 130 nacionalnosti su zastupljeni na svom kampusu, sa preko 75% svojih studenata dolazi izvan Španije. IE Univerzitet je priznat širom sveta i od strane najprestižnijih udruženja za kvalitetnu nastavu. Sa inovativnom vizijom, preduzetnički duh, i fokus na humanističke i akademske strogosti, IE Univerzitet je posvećen obrazovanju profesionalaca koji će napraviti razliku u društvu. Naš pristup učenju zasnovan na praksi započinje u učionici i nastavlja se širom sveta, pripremajući naše učenike da postanu međunarodni profesionalci. Ako želite inspirativno i izazovno obrazovanje koje će oblikovati ko ste i ko ćete postati, IE Univerzitet će proširiti svoje horizonte, povezati vas sa svetom i voditi vas na jedinstvenom putu potrebnom za postizanje svojih ciljeva.

  • Haidian District, Народна република Кина

  Schwarzman Scholars је једногодишњи потпуно финансирани мастер програм из глобалних послова на Универзитету Тсингхуа у Пекингу, Кина. Као прва стипендија створена да одговори на геополитички пејзаж 21. века, Schwarzman Scholars тежи изградњи глобалне мреже младих лидера који ће радити заједно на продубљивању разумевања између Кине и остатка света. Сваке године се бира до 200 кандидата за овај високо селективан програм. Научници се бирају на основу њихових лидерских квалитета и потенцијала да разумеју и премосте културне и политичке разлике. Они живе у Пекингу годину дана интензивног студирања, усавршавајући лидерске вештине кроз наставни план и програм који су осмислили и подучавали водећи академици са међународно рангираних институција. Иако се настава изводи на енглеском, међународни студенти морају да уче мандарински. Научници такође проводе доста времена ван учионице у културном урањању како би развили боље разумевање Кине – похађајући предавања, радионице и дискусионе групе; и да их менторишу и саветују лидери у свим секторима.

  • Hangzhou, Народна република Кина

  Westlake University је нова врста висококвалитетног универзитета оријентисаног на истраживање са седиштем у историјском кинеском граду Хангџоу - задивљујућем граду познатом широм Азије по својој дугој историји, богатој култури, ликовној уметности и прелепом пејзажу. Наш универзитет су основали истакнути, светски угледни научници и научници. Брзо постајемо водећи универзитет за науку, инжењерство и иновације.

  • Boston, Сједињене Америчке Државе
  • San Francisco, Сједињене Америчке Државе
  • + 4 više

  Више од непрофитне пословне школе, Hult је динамична мултикултурална заједница која образује, инспирише и повезује неке од светских пословних талената који највише размишљају о будућности. Ми мењамо традиционални приступ образовању користећи искуства учења кроз рад да трансформишемо вештине ученика од тренутка када нам се придруже, у вештине изузетног пословног човека, од тренутка када дипломирају.

  • Belo Horizonte, Бразил
  • Raleigh, Сједињене Америчке Државе
  • + 4 više

  SKEMA Business School je jedan od najvećih Francuske Grande Ecoles sa 9,500 studenti iz više od 120 nacionalnosti, 160 fakultet, i 7 kampusa širom sveta (Brazil, Kina, Francuska, Južna Afrika, i SAD) i visoko rangiran u mnogim francuskim i međunarodnim rang listi za mnoge od svojih programa.

  • Shanghai, Народна република Кина

  University of Shanghai for Science and Technology (УССТ) општински је мултидисциплинарни кључ који се примењује на универзитет усмерен ка истраживању, а језгро инжењерства, где инжењерство, наука, економија, менаџмент, књижевност, право, уметност и друге дисциплине добро координирају развој .

  • Paris, Француска
  • Angers, Француска
  • + 6 više

  ЕССЦА је глобална пословна школа са три круне. Ми смо будући ствараоци, оснажујући и надахњујући наше етички расположене студенте да изразе свој таленат. ЕССЦА је место где одговорни лидери развијају вештине критичког и креативног размишљања да би се истакли у неким од најдинамичнијих сектора савременог пословања.

  • Crans-Montana, Швајцарска
  • Marbella, Шпанија
  • + 1 više

  Три међународна кампуса, више од стотину националности које студирају код нас - кад кажемо „Глобално образовање за угоститељство“, то стварно мислимо. Без обзира да ли тражите додипломске или постдипломске програме, Les Roches пружа академску строгост са преокретом иновација и предузетништва.

  • Beijing, Народна република Кина

  Добродошли у Пословну школу, Ренмин Университи оф Цхина (РМБС)! Као једна од водећих кинеских пословних школа, РМБС се може похвалити најдужом историјом менаџерског образовања у Кини, која датира још од 1950. Снаге наше школе темеље се на богатој акумулацији интелектуалних добара матичног универзитета у хуманистичким и друштвеним наукама, дугогодишњем постојању. традиција блиске интеграције између теорије и праксе, блиско ангажовање са предузећима и владама и велика база алумнија.

  • Jiaxing, Народна република Кина

  Zhejiang University International Business School (ЗИБС) основана је на Међународном кампусу ЗЈУ у Хаинингу у новембру 2018. ради омогућавања академске и корпоративне размене између запада и истока. Са наслеђем академске изврсности, иновација и предузетништва из Кине, ЗИБС прихвата и отеловљава будућност. Пословна школа припрема одговорне и амбициозне лидере и екосистем који он служи за суочавање са изазовима све сложенијег глобалног пословног окружења. Спајајући људе и идеје, ЗИБС обликује будућност пословања у новој глобалној економској ери.

  • Suzhou, Народна република Кина

  ?????????? ? ????, ????? ?????? ???? ??????????? ?????????? ??????? ? ?????? ? ????????, ???????????, ????????????? ? ?????? ??????????? ?????????????. ??? ??????? ?? ??????? ?? ????????? ?????? ???? ?? ?? ????? ?????????? ????????? ??????????? ???????? ???? ?? ?? ???????? ?? ???????? ???? ???????? ???????????? ??????????. ????? ?????? ??????? ?? ????? ?? ?????????????? ?????????? ?????????????, ????????? "??? ?? ?????", ? ????. ????? ?????? ???????? ?? ??? ?????? ?? 5 ???????? ?? ???????? ???????? ???? ?? 30 ?????? ???? ???????????? ???????? ?????? ????? ????? ?? ???????? ???????????? ?????? ? ??????, ?

  • Shanghai, Народна република Кина

  8. јуна 2002. основана је Правна школа, а за прву фазу изградње било је издвојено 25 милиона јуана. Правни факултет је тако ушао у период брзог развоја. Придржавајући се своје суштинске мисије образовања студената са правом, Школа је стекла право да додијели магистарске студије у дисциплинама 8 разреда 2 и 1 разреду права, право на доделу специјалности Јурис из права, као и право на додељује докторску диплому из уставног и управног права.

  • Bordeaux, Француска
  • Marseille, Француска
  • + 4 više

  KEDGE Business School je vodeća francuska škola menadžmenta sa 4 kampusa u Francuskoj (Pariz, Bordo, Marsej i Tulon), 3 pridružena kampusa u Francuskoj (Avinjon, Bastija i Baion) i 4 u inostranstvu (2 u Kini u Šangaju i Suzhou, i 2 u Africi u Dakaru i u Abidjanu). KEDGE zajednicu čine 15 000 studenti (23% od kojih su strani studenti), 180 stalnih profesora (45% od kojih su međunarodni), 274 međunarodni akademski partneri i 75.000 diplomaca širom sveta. KEDGE nudi 36 kurseva iz menadžmenta i dizajna za studente i profesionalce i primenjuje prilagođene kurseve za kompanije na nacionalnom i međunarodnom nivou.

  • Nantes, Француска
  • São Paulo, Бразил
  • + 3 više

  Partner Privredne komore Nanta, L'Ecole de design Nantes Atlantkue je privatna ustanova za visoko obrazovanje posvećena dizajnerskim profesijama, u saradnji sa Univerzitetom u Nantes.

  • Yangpu District, Народна република Кина

  Међународна школа финансија Фанхаи, Универзитет Фудан (ФИСФ) је пословна школа основана у складу са моделом управљања и стандардима водећих светских пословних школа, са фокусом на врхунском образовању финансијских талената и истраживању финансијских тхинк-танкова. Школа је основана крајем 2016. године, а званично је отворена у јуну 2017. године, са основним факултетским тимом састављеним од изванредних научника регрутованих из целог света.