Keystone logo
Ирска

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Ирска 2024

Broj institucija: 19
  • Manchester, Уједињено Краљевство
  • Budapest, Мађарска
  • + 62 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North City, Ирска

  Dublin Cultural Institute Лимитед је да студентима пружи квалитетне курсеве енглеског језика у пријатељском и гостољубивом окружењу. Циљ нам је да помогнемо студентима да постигну своје образовне и каријерне циљеве и подржимо наше студенте током боравка у Ирској.

  • Dublin Docklands, Ирска

  The Institute of Banking (ИОБ) је професионална мрежа од 33.600 чланова који раде у банкарском и међународном сектору финансијских услуга. ИОБ је признати колеџ Универзитетског колеџа у Даблину (УЦД). То је центар изврсности у пружању специјалистичког образовања и целоживотног учења сектору финансијских услуга са програмима за чланове у свакој фази њихове каријере.

  • Thomas Street, Ирска

  Liffey College је приватна образовна институција која се налази у историјском и културном подручју Либертиес у Даблину. На само смо бацање камена од Гуиннессове магацине, катедрале Цхрист Цхурцх, замка Дублин, Темпле Бар-а и улице Графтон. У близини се налази и мноштво кафића, ресторана и других садржаја.

  • Cork, Ирска

  Одбор за образовање и обуку у Корк-у (ЦЕТБ) формиран је 2013. године интегрисањем ВЕЦ-а града Цорк-а и округа Цорк-а, а у јануару 2014. године, оно што је Фас-ова обука у Цорку спадало је у надлежност Цорк ЕТБ-а. По први пут, даље образовање и обука (ФЕТ) постали су део јединствене, кохерентне, интегрисане структуре.

  • Blackrock, Ирска

  Добродошли у Blackrock Further Education Institute (БФЕИ), који се налази у селу Блацкроцк, Цо. Дублин - некадашњи Сениор Цоллеге Дун Лаогхаире (СЦД), колеџ се преселио из Дун Лаогхаире-а у јуну 2014. године и преименован у Blackrock Further Education Institute .

  • Dublin, Ирска

  Без обзира да ли желите директно да се запослите или пређете на трећи ниво, Dun Laoghaire Further Education Institute вас поздравља у следећој фази вашег развоја каријере. Пружамо одличну обуку из многих аспеката медија и звука, здравља и спорта, дизајна, одрживе енергије, рачунарства и технологије и уметности и хуманистичких наука.

  • Cashel, Ирска

  Нудимо квалитетну обуку из кинезиологије и производимо ефикасне, компетентне стручњаке који ће задовољити све већу потражњу за комплементарним терапијама данас. Наши дипломци помажу људима широм Ирске и света.

  • Tipperstown, Ирска

  Институт за маркетинг је професионално тело за ирске маркетиншке људе. Постоји „како би се маркетиншким стручњацима омогућило да граде велике брендове и сјајне каријере“. То чини делећи најбољу праксу, увиде и стручни садржај, градећи заједницу маркетиншких стручњака и помажући маркетиншким стручњацима у напредовању у каријери.

  • Naas, Ирска

  Irish Institute of Training & Development , основан 1969. године, непрофитно је професионално тело које представља чланове који се баве обуком и развојем људских ресурса у Ирској. Наших 2000+ чланова ради у пословном, индустријском, консултантском, добровољном, друштвеном, образовном и јавном сектору.

  • Kildare, Ирска

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Coolock, Ирска

  Колеџ за даље образовање Цолаисте Дхулаигх (ЦДЦФЕ) нуди курсеве сертификата о напуштању школе (ПЛЦ) на ККИ нивоу 5 и 6 и на вишој националној дипломи у широком спектру дисциплина.

  • Mountjoy, Ирска

  На интерденоминацијском библијском факултету, изврсност у библијском образовању и развоју лидерства је срж онога што радимо. Ми смо интерденоминацијски библијски колеџ и већ више од тридесет година настојимо да служимо цркви у Ирској.

  • County Dublin, Ирска

  На The Institute Of Education не постоје ограничења у погледу избора предмета. Са 26 предмета на располагању, студенти имају флексибилност да одаберу комбинацију предмета за напуштање који најбоље одговара њиховој снази, интересовањима и будућим тежњама.

  • Dublin, Ирска

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...