Keystone logo
Филипини

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Филипини 2024

Broj institucija: 24
  • Danao City, Филипини

  Добродошли у МЦСМ! Драго нам је да поделимо са вама зашто смо одабрана институција за бављење природном медицином као и за студије науке. Изградио га је и основао у историјској држави Малацца покојни др Исхак у јуну 2008. године, Malacca College of Science and Management је први комплементарни медицински колеџ у југоисточној Азији. Прва група студената уписана је у јулу 2009. године, видевши 50 постдипломаца који су положили курс за стицање дипломе из природне медицине.

  • Manila, Филипини

  Ми смо National University , динамична приватна институција посвећена изградњи нације, међународно призната у настави и истраживању. Вођен основним вредностима и окарактерисан нашим културним наслеђем динамичног филипинизма, National University је посвећен пружању релевантног, иновативног и приступачног квалитетног образовања и других развојних програма.

  • Pasig, Филипини

  Католичка школа, десни крак цркве у евангелизацији Божјег народа, задужена је за развој хришћанина који не само да познаје догме и доктрине своје Цркве већ их чини својим начином живота. Изграђује и јача његов осећај дужности и сврхе, осећај личне, грађанске и моралне одговорности.

  • Naga, Филипини

  Ateneo de Naga University , водећи универзитет у земљи, пружа одличну наставу и образовање, спроводи енергична истраживања и бави се радом у заједници који на крају трансформише друштво, посебно у Биколу. То је могуће захваљујући његовом компетентном, креативном и преданом факултету, особљу, администраторима, интегрисаним системима и изврсним објектима.

  • Quezon City, Филипини

  Да бисте разумели душу Ateneo de Manila University шта ју је обликовало и одакле је потекла, куда иде и куда вас може одвести - од суштинске је важности разумети њен мото, Лук ин Домино, или „Светлост у Господу“. Из писма светог Павла Ефесцима (5: 8), ове речи захватају дух начина живота који Атенео држи до својих синова и кћери, јер њихов најбољи допринос Божјем делу мења свет.

  • Ozamiz City, Филипини

  Од свог оснивања пре више од 8 деценија и уз комбиновани сјај и посвећеност језуита, реколеката, колумбанских мисионара и хришћанске браће, Универзитет остаје савестан и у првом плану са својом верском, историјском улогом и богатим научним наследством у стварању и образовању изврсна и услужно оријентисана омладина Мисамис Оццидентал-а, суседних градова и места и преко залива.

  • Quezon City, Филипини

  World Citi Colleges верује да његова образовна визија и мисија представљају високи позив и службу. Везан својом посвећеношћу образовној изврсности, има задатак да предводи у холистичком и професионалном образовању које је хришћанско у основи, националистичко у перспективи, засновано на компетенцијама и засновано на истраживању у наставном програму, научно у фокусу, глобално по обиму и културно разнолико у оријентација.

  • Manila, Филипини

  Иако University of Santo Tomas разликује по томе што је најстарији постојећи универзитет у Азији, његово доба је у комбинацији са првенством у филипинском образовању. Не само да се може похвалити са неколико првих у различитим областима образовања.

  • Quezon City, Филипини

  Kalayaan College (КЦ) приватна је институција високог образовања коју су 2000. године основали професори Универзитета на Филипинима (УП) посвећени квалитетном високом образовању за филипинске студенте и заинтересоване студенте у иностранству. КЦ је отворен у јуну 2001. године на свом оригиналном месту у Ривербанкс-у, Марикина. У мају 2009. године, КЦ се преселио на садашњу локацију у улици Манга Роад, угао Аурора Боулевард у месту Куезон Цити.

  • Dasmariñas, Филипини

  National College of Science and Technology (НЦСТ) једна је од водећих образовних институција у огромном растућем месту Дасмаринас Цити, Цавите. НЦСТ је изабрао Цавите за своје место рођења због свог стратешког положаја, с бројним индустријама и компанијама заснованим на технологији које послују у различитим технопарковима у покрајини, што је свесно институционалне посвећености служењу младима из ЦАЛАБАРЗОН-а.

  • 768, Филипини

  Године 1946, др Францисцо Т. Далупан, старији, као одговор на захтев Филипинске омладине за факултетским образовањем након завршетка Другог светског рата, успоставио је први део своје велике визије универзитета - Филипински колеџ за трговину и пословну администрацију. Следила су четири факултета 1948. године: Либерална уметност, образовање, стоматологија и постдипломска школа.

  • Quezon City, Филипини

  De La Salle Araneta University (ДЛСАУ) седми је члан система Де Ла Салле и најмлађи Ласаллиан универзитет на Филипинима. Основан 1946. године као Институт за пољопривреду Аранета у Булацану, универзитет је пресељен у Малабон 1947. године и преименован у Универзитетску фондацију Грегорио Аранета 1978. године.

  • Manila, Филипини

  Вател Манила нуди програм међународног угоститељства и смештен је у Де Ла Салле-Цоллеге оф Саинт Бенилде. Бенилде је окружење за учење које негује студенте да развијају своја интересовања и страсти и обучава их да постану професионално компетентни у етаблираним индустријама и новим пољима специјализације.

  • Boston, Сједињене Америчке Државе
  • Mexico City, Мексико
  • + 32 više

  Стварамо окружење у којем наше партнерске школе имају шансу да се повежу са талентом на моћном, личном нивоу и негују везе са високо квалификованим кандидатима.

  • Makati, Филипини

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...