Keystone logo
Аустралија

Najbolji univerziteti za Akademski kurs Programi u Аустралија 2024

Broj institucija: 156
  • Toronto, Канада
  • London, Уједињено Краљевство
  • + 5 više

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Surry Hills, Аустралија

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Melbourne, Аустралија

  Добродошли у РГИТ Аустралиа, један од водећих аустралијских института за стручно образовање и обуку (ВЕТ). У РГИТ Аустралиа, наши студенти су нам приоритет и поносимо се њиховим постигнућима. Наш основни циљ је пружити студентима окружење које им омогућава да остваре свој пуни потенцијал.

  • Melbourne, Аустралија

  Руководство и особље Brighton Institute Of Technology у Бригхтону (БИТ) желе да топло поздраве све нове и студенте који се враћају. БИТ пружа широк спектар национално признатих и потпуно акредитованих курсева који студентима пружају вештине и знања за улазак у радну снагу или Pathways до даљег образовања.

  • Ipswich, Аустралија

  Ashley Institute of Training (АСХ) РТО 20749 је регистрована организација за обуку која има одобрење за пружање национално признате обуке и квалификација.

  • Kangaroo Point, Аустралија

  Схафстон послује већ 25 година, образујући студенте и на енглеском и на стручним курсевима. Од оснивања 1996. године у Схафстон-у се школовало више од 120.000 ученика из преко 100 земаља. Школа је добила бројна признања, укључујући и оцену енглеском школом број 1 у Аустралији 2013., 2014. и 2019. од стране часописа Риугаку Јоурнал.

  • Croydon, Аустралија

  СМБЦ-ов академски курикулум заснован је и засићен Библијом - надахнутом Божјом речју. Студиј на СМБЦ-у пружиће вам дубоко и систематично разумевање Библије, њене теологије и њене примене на све аспекте живота.

  • Shepparton, Аустралија

  ГОТАФЕ је највећи пружалац стручног образовања у регионалној Викторији. Нуди преко 130 курсева у осам кампуса, ГОТАФЕ опслужује 11 подручја локалне самоуправе са процењеним становништвом од преко 240 000 људи. Просечно годишње услужимо више од 9.000 ученика, запошљавамо преко 500 запослених и саставни смо део заједница којима служимо.

  • Surry Hills, Аустралија

  Сједиште ЦБЦ-а налази се у Сурри Хиллс-у, на неколико минута хода од централне станице и на удобној шетњи од градских главних градских саобраћајних, образовних, спортских, државних и туристичких објеката. ЦБЦ има тим тренера који сви имају живо и релевантно искуство у пољима која предају. Сви тренери су морали да раде у индустрији у протекле 2 - 3 године и морају да задрже своје индустријско искуство. На овај начин сви студенти имају приступ најновијој стручности и могу научити тренутне индустријске стандарде. Увек тежимо највишем квалитету и одржавамо курсеве који су не само информативни већ и ангажовани и подржавајући.

  • Pyrmont, Аустралија

  Основан 2006. године, Warwick Institute of Australia (ВИА) свеобухватни је савремени пословни и информатички колеџ који се налази у срцу сиднејског ЦБД-а у Аустралији. Нудимо низ национално признатих стручних квалификација у областима Развој софтвера (ИТ), Управљање маркетингом, Управљање пројектима, Обука за пословање и лидерство.

  • Sydney, Аустралија

  Поздрављамо све аустралијске и међународне студенте заинтересоване за извођење програма Фондације или додипломских универзитетских студија. Sydney Institute of Business and Technology (СИБТ) нуди директан Pathway до универзитетске дипломе. Са флексибилним критеријумима за упис, студенти могу да заврше СИБТ диплому, а затим да пређу на друге године студија универзитетске дипломе.

  • Adelaide, Аустралија

  Нисте добили аустралијски ранг за пријем у терцијар (АТАР) који сте желели? Желите да промените каријеру? Желите подржавајуће окружење за учење? Поносни смо што нудимо најбржи Pathway до Универзитета Јужне Аустралије (УниСА), нашег високо цењеног универзитетског партнера од 2001. године.

  • Albert Park, Аустралија

  International Institute of Leadership Studies (ИИЛС) нуди низ сертификата за владине организације, пословне професионалце, академике и непрофитне секторе. Ови програми су доступни путем интерних предавања, отворених програма и самосталног учења на мрежи путем нашег виртуелног кампуса који пружа наш партнер, Центар за сертификацију лидерства.

  • Burwood, Аустралија

  Deakin College је директан Pathway до Универзитета Деакин. Колеџ пружа студентско искуство Деакин-а и подржава успешан прелазак на даље студије на Универзитету. На Deakin College придружит ћете се скоро 3000 аустралијских и страних студената уписаних у наше курсеве.

  • Sydney, Аустралија

  Australian Institute of Workplace Training (АИВТ) водећа је регистрована организација за обуку (РТО) која пружа квалитетне курсеве међународним и домаћим студентима. Наши курсеви су прилагођени нашим студентима, обезбеђујући им најбољу обуку и спремност да се суоче са било којим изазовом у будућности.