Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 17 Diplome više škole društvenih nauka  (Diploma više škole društvenih nauka) Programi u Sociologija 2023

17 Diploma više škole društvenih nauka Programi u Sociologija 2023

Pregled

Студенти који обављају програм двогодишњи на универзитету добиће сарадник степен. Овај степен студентима пружа основу која им је потребна да унапреде своје каријере или њихове путање у школи. Студенти могу да желите да користите овај степен да пређе у другу универзитета у циљу комплетирања диплому.

Можда се питате: "Шта је сарадник уметности у социологију?" То је степен који помаже појединцима да се баве проблемима и питањима која се јављају у друштвеним контекстима. Ово би могло обухватити политичке сцене, личне проблеме и проблеме у заједници. Студенти су добили прилику да разуме обе стране ситуације, доћи до заједничких основа са различитим погледима и науче како посао функционише. Курс могу да обухватају хуманистичких наука, филозофије, светске религије, етику заштите животне средине, страних језика и више.

Предност имају Ассоциате уметности у социологију је то вам даје више репутацију као професионални.Можете користити своју диплому да добије посао већу плаћају или да раде пењете на корпоративној лествици у ваш тренутни посао.

Трошкови примања сарадник диплому из социологије ће се заснивати на универзитету сте присуствују и земље у којој је. Контактирајте жељени школу је најбољи начин да сазнате колико можете очекивати да платите.

По завршетку са сарадник уметности у социологију, бићете спремни да следе диплому или каријеру. Каријере опције могу укључивати директну негу као што су анализа понашања, саветовање, кризном рад или образовање превенције. Ако сте више заинтересовани за администрацију, можете тражити посао у заступању, писању грант, односа у заједници или координацију волонтера. Такође би могли да позицију као учитељ, асистент права, жртве услуге адвоката или друго радно место у складу са законом или правосудног система.

Да бисте пронашли праву школу за да прими Ассоциате оф Артс у социологији, потребно неко време да се уради мало истраживање.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Diploma više škole društvenih nauka
  • Društvene nauke
  • Sociologija
Polja studija
  • Društvene nauke (17)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije