Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 27 Diplome više škole društvenih nauka  (Diploma više škole društvenih nauka) Programi u Muzika 2023

27 Diploma više škole društvenih nauka Programi u Muzika 2023

Pregled

Студенти који траже од Ассоциате уметности може наћи програме на оба колеџима и стручних школа. То обично траје око две године пуног радног времена, наравно да добију ову врсту степена. Или опште концентрације образовања или специјализоване може се пратити као студија.

Шта је сарадник уметности у Мусиц? Студенти који прате овај пут ће често добити директну инструкцију у музичкој теорији и пракси. Појединци могу да се фокусирају на одредјени инструмент, као што су клавир и гитару, или пронађете програм који се односи на шири приступ проучавању музике. упутство класа може укључивати у историју, музички жанрови као што су класичне или јазз, музичке продукције, звука инжењеринга, аудио снимање и дигиталне монтаже. Ови програми могу бити високо специјализовани у зависности од интересовања ученика и школе избора. Комбинација оба предавања и практичних инструкција треба очекивати од већине програма.

Студенти ће обично добити широк спектар музичког знања. Изградња на постојећем жеље за способности одређеног инструмента или производњу музике, студенти уче вештину креативног изражавања кроз музику и значај уметности у целини на друштво у целини.

Трошкови ове врсте студијског програма одређује према врсти наставног плана и програма, трајања програма, као и локације колеџа или школе. Контактирајте административну подршку одељење одабраног школе за питања у вези са трошковима.

Ассоциате оф Артс у Мусиц даје студентима добар позадину за улазак у поље. Студенти са овом врстом степена често имају могућности за каријеру у музичкој продукцији, живе наступе, и у образовању. Многи сматрају посао као студијских музичара. Даље образовање може максимално музичар је вештина сет и нуде напредне могућности као што су професори на универзитетима.

Пошто је музика универзални језик и бизнис, програми су доступни широм света. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

  • Diploma više škole društvenih nauka
  • Scenska umetnost
  • Muzika
Polja studija
  • Scenska umetnost (27)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije