Keystone logo

16 Diploma više škole primenjenih nauka Programi u Turizam i Ugostiteljstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Diploma više škole primenjenih nauka
  • Turizam i Ugostiteljstvo
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (16)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Diploma više škole primenjenih nauka Programi u Turizam i Ugostiteljstvo

Дипломирани сарадник за примењену науку је степен високог образовања који обично награђује заједница или јуниорски факултет. Може вам омогућити да наставите са вишим разредним предметима који воде до дипломе или може бити само постизање терминала.

Шта је сарадник примењених наука у туризму и угоститељству? Сарадник примијењених наука у туризму и угоститељству омогућава студентима да сазнају више о праксама и принципима који управљају тим индустријама. То је степен фокусиран на каријеру, премда је довољно генерализован да можете изабрати одређени пут који вас интересује касније. Часови које можете узети укључују Увод у корисничку службу, најбоље праксе за услуге прехрамбених производа, маркетинг путовања и начела планирања догађаја. Неки програми могу укључивати стажирање, у којем можете очекивати да примените концепте које сте научили у услужном окружењу за кориснике.

Широкост тема обухваћених предметима за сарадника примењене науке у туризму и угоститељству погодује ученицима тако што их опреми за било коју од многих каријера у овој области. Студенти ће такође научити општу услугу за купце и вештине продаје, управљање временом и мултитаскинг.

Трошкови програма ће се разликовати у зависности од школе на коју одлучите да похађате. Канцеларија за упис у који се упишете биће најбољи извор информација о школарини и накнадама.

Сарадник примијењених наука у туризму и угоститељству требао би дати студентима обуку која је потребна за обављање послова на положајима као што су представник гостинског сервиса, супервизор угоститељства, план путовања и туристички водич. Менаџмент на овим и другим позицијама често захтева специјализовано знање. Висока школа може то пружити као и предност додатне квалификације. Степен ће вероватно довести до могућности у управљању угоститељством, али ако одлучите да радите на другим местима, то ће вам пружити вриједне вјештине за било које подручје усмерено ка корисничким услугама.

Неке школе могу вам омогућити да зарадите сарадника за примењену науку у туризму и угоститељству путем модула за учење са делом или путем веба. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.