Keystone logo

13 Diploma više škole primenjenih nauka Programi u Građevinarstvo Građevinske usluge 2024

Filteri

Filteri

  • Diploma više škole primenjenih nauka
  • Građevinarstvo
  • Građevinske usluge
Polja studija
  • Građevinarstvo (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Diploma više škole primenjenih nauka Programi u Građevinarstvo Građevinske usluge

Сарадник Степен примењених наука је типично две године диплому која се генерално не треба да буде праћен програма на основним студијама. Често је зарадио са намером да уђе на тржиште рада по завршетку курса.

Шта је ванредни примењених наука у одржавању зграда? Ово може односити на број студијских програма који укључују изградњу или градњу. Ове области укључују заваривање, соларне технологије, енергије одржавање комуналних услуга, или електротехнику. Курсеви који се могу односити на овим различитим областима студија укључују нацрт читање, роботика, комуникација, индустријску сигурност, математику, принципе моћи и круговима, одрживости, електромотори, пословне концепте, инструменте, индустријски каблове, електране операције, основе електричне енергије, и дигиталне електронике. Специфични курсеви варирају у зависности од области изградње услуга које одаберете као концентрацију.

Улазак на тржиште рада са овим степеном често чини више запослити и паметнији од оних без ње. Типична два-годишњи план у вези са овим програмом је често дизајнирана тако да дипломци могу да чим завршите са курсевима наћи запослење.

Трошкови у вези са зарађује овај степен су променљиве. Цена може да се мења на основу области концентрације, земље, и школе.

Постоје многи послови у индустрији грађевинског услугама које могу бити на располагању за дипломце са овог степена. Можда ћете моћи да нађе посао као приватна или ангажовао заваривач, соларне енергије техничар или поправке лице, оператор турбине, оператор електране, хидроелектране Оператор Статион, техничар или инструмент и контрола техничар. Ови послови се обично односе на технологију, машине, механике и струје коју проучавају када сте зарадити Ассоциате оф Апплиед Сциенце у одржавању зграда.

Обелоданити свој потенцијал и на посао изградње своју будућност са дипломом у одржавању зграда. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.