Keystone logo

13 Diploma više škole Programi u Studije umetnosti Umetnost 2024

Filteri

Filteri

  • Diploma više škole
  • Studije umetnosti
  • Umetnost
Polja studija
  • Studije umetnosti (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Diploma više škole Programi u Studije umetnosti Umetnost

Средњу стручну спрему обично узимају студенти који су завршили средњу школу и желе наставити студије на вишем нивоу. То је најчешће двогодишњи програм са генерализованим фокусом, иако се може прилагодити специфичном исходу.

Која је сарадња у уметности? Овај степен програма узимају студенти који су заинтересовани за уметност и желе да добију широко разумевање ове теме. Моји курсеви укључују признавање уметности, архитектуру, поезију, књижевност и фотографију, као и утемељење основа математике, друштвених наука и биологије. Инструкције обично олакшавају професори са напредним степеном и могу бити мешавина учионице, лабораторијских и онлине формата.

Студенти у овом програму могу научити како да разумеју и синтетишу велику количину материјала, као и да развију успјешне студијске навике, вјештине корисне за наставак њиховог академског живота. Они такође могу добити увид у уметничку заједницу, која може бити корисна за стицање запослења након школе.

Трошкови двогодишњег степена зависности зависе од предузетих курсева, књига и материјала и других фактора. Да бисте стекли потпуно разумевање трошкова, заинтересовани студенти треба да контактирају службу за финансијску помоћ сваке школе.

За студенте који заврше дипломски рад у области уметности, поље запошљавања је широко и разноврсно. Они могу тражити рад са уметничким организацијама, непрофитним агенцијама, школама, корпорацијама, црквама и другим групама. Они такође могу изабрати да наставе додатне студије. Заједницки називи радних мјеста укључују инструкторе, туторје, музичаре, умјетнике, писце, декораторе ентеријера, новинаре, сликаче, фотографе и адвокате умјетности.

Као популарно подручје студирања, овај програм се може одвијати у школама широм свијета, са различитим могућностима за кампус и онлине учење. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.