Keystone logo

11 Diploma više škole Programi u Ugostiteljstvo 2024

Filteri

Filteri

 • Diploma više škole
 • Turizam i Ugostiteljstvo
 • Ugostiteljstvo
Polja studija
 • Turizam i Ugostiteljstvo (11)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Diploma više škole Programi u Ugostiteljstvo

  Степен сарадник је одличан начин за студенте да подстакне каријеру у многим областима. Студијски програми Мост сарадник је потребно око две године да заврши и лако прећи у дипломирао је, требало би да студент изабере да настави ту опцију.

  Шта је сарадник степен у хотелијерству? Студенти уписани у овој врсти програма ће вероватно узети курсеве који се односе на путовања, хотели и ресторани, све требале да их припреми за каријеру у угоститељству. Већина школа захтевају курсеве у безбедности хране и хигијене, хотелског менаџмента, угоститељство, рачуноводства и маркетинга који се односи на ресторане и гостопримство. Студенти ће често научити аспекте буџета и анализе трошкова и контролу.

  Сарадник степен у угоститељству припрема дипломце да скочи у улогама као менаџери или супервизора у области угоститељства. Студенти пролазе кроз обуку и образовање потребних да буду успешни у свом изабраном послу.

  Трошкови стицање степена блиског сарадника се разликује од школе до школе. Има доста опција истраживања доступних које могу помоћи потенцијалним студентима схватити шта ће да се заврши диплому, али најбољи начин је да се обратите стручњаку за саветника или пријемни на датој школи.

  Каријера у угоститељству креће од угоститељства и пословања, планирању догађаја и управљање крстарења, да путују продаје, координатор банкет, управник ресторана и хране и пића менаџер. Дипломци могу да унапреде своје пословне прилике спајањем степен њихове сараднице са дипломирао је. Док опције управљања може бити донекле ограничена, могућности да се у на нивоу уласка и пење се уз мердевине постају много лакше са дипломом.

  Искористите огромних образовних могућности тамо у области угоститељства. Даље своје пословне прилике и науче вештине неопходне за успех.Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.