Keystone logo

2 Diploma više škole Programi u Studije prava Opšte pravne studije Pravo 2024

Filteri

Filteri

  • Diploma više škole
  • Studije prava
  • Opšte pravne studije
  • Pravo
Polja studija
  • Studije prava (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Diploma više škole Programi u Studije prava Opšte pravne studije Pravo

Ученици у иностранству често траже негде између 18 месеци и три године. Они се типично узимају пре бацхелор програма. Ови степени понекад испуњавају услове за пренос, у потпуности или делимично, на друге степене програме.

Шта је стручни сарадник у праву? Закон је сложен предмет који захтијева вишегодишње студирање и званично испитивање на професионалан начин у већини мјеста. Придружени степен би могао бити први корак ка том циљу. Студенти могу стога уштедјети знатан новац за школарину проучавајући уводне и опште теме образовања које се често покривају на овим курсевима на локалном нивоу пре него што поднесу захтев за пребацивање у компатибилну институцију. Обични општи предмети обухваћени су усмена комуникација, математика, хуманистичке науке и наука. Поред тога, ови курсеви такође имају тенденцију да истражују теме у закону, попут кратког писања, правне процедуре, етике и пословног права.

У програму додипломског студија, студенти ће вероватно развити дубинске истраживачке и научне вештине који им помажу у успјеху у правном програму или у многим другим подухватима. Пажња према детаљима такође може побољшати способност ученика да преиспитају правне документе.

Ове курсеве се плаћају зависно од институције која издаје одобрење. Пре наношења пажљиво провјерите.

Након дипломирања, дипломирани правник може тражити програм који га припрема за стручно или академско истраживање закона. Пружаоци адвоката могу ући у приватну праксу, припремати документе за парничаре или директно заступати клијенте. Они такође могу радити са великом компанијом у савјетодавном положају, прегледати уговоре или утврдити законитост потенцијалних подухвата. Дипломанти такође могу наћи посао као наставници, правна помагала, канцеларијски менаџери или администратори, паралегалци, политичари или предузетници.

Доживотна посвећеност закону може изгледати лакше када се подели на мање задатке, као што је довршавање придруженог степена. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.