Keystone logo

4 Diploma više škole Programi u Studije Menadžmenta Menadžment događaja 2024

Filteri

Filteri

 • Diploma više škole
 • Studije Menadžmenta
 • Menadžment događaja
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Diploma više škole Programi u Studije Menadžmenta Menadžment događaja

  Сарадник степени су типично дизајнирани за завршетак више од две године студија. У зависности од области студија, сарадник степен или могу да испуне образовне услове за каријеру или се припремите да пређе на додатном школовању да се позиционира за будући посао.

  Шта је сарадник степен у организацију догађаја? Ово су курсеви вас учи неопходне вештине потребне за планирање догађаја различитих величина и комплексности. Брус у о управљању угоститељском узимајући курс у управљању пића, а затим курс у људским односима. Или можда путовати и управљање туризам је више ваш стил? Кључне активности курса обухвата планира пут у туристичке дестинације, путују до локације, и стварање презентацију наглашавајући пут.

  Сарадник степен у организацију догађаја може помоћи да прикупите неколико нових вештина, као и изоштрити другима. Сазнајте кључне вештине комуницирања неопходне да води различите стилове личности.Воз од лидера у индустрији, тако да може бити боље припремљени за примену одличну услугу, камен темељац управљања догађајима. На крају, научите како да фино подешавате вашу пажњу на детаље, тако да не пропустите ни једну важну детаља догађаја.

  Трошкови за ванредног мери у управљању догађаја може да варира, у зависности од школе и локације. Трајање за редовне студенте је типично до две године.

  Постоји неколико различитих путања каријере које можете истражити након добијања ванредни степен у управљању догађаја. Каријере у поставке као што су казина, конгресних услуга, ресторанима и управљање градње су сви веома популарна код дипломаца. Можете тражити позиције, као што је директор ресторана операција, менаџер за развој заједнице, координатор догађаја, директор приватне догађаје, извршни асистент, прехрамбену менаџер, банкет оперативног менаџера догађаја, и још много тога.

  Постоји неколико различитих опција приликом одлучивања где да почне своју управљање догађај обуку. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.