Keystone logo

65 Diploma više škole Programi u Inženjerske studije 2024

Filteri

Filteri

  • Diploma više škole
  • Inženjerske studije
Polja studija
  • Inženjerske studije (65)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Diploma više škole Programi u Inženjerske studije

Култура савременог света је дефинисан својом технологијом. Они са степеном сарадник у инжењерства и технологије имају више од вредне вештине које се траже на тржишту након рада. Они су такође спремни да управљају основних културних алате које обликују савремено друштво.

Шта је степен сарадник у Енгинееринг & Тецхнологи? Већина ових степена су двогодишње програме који се фокусирају на разумевању и Решавање проблема са технолошким уређајима. Ови програми омогућавају студентима да стекну широк скуп техничких вештина које се могу применити на различитим индустријама. Студенти стичу разумевање практичне примене инжењерских алата и технике. Области студија укључују електронику, компјутерског програмирања, компјутерски подржаног дизајнирања и мреже.

Дипломци су научили како да одрже и поправку опреме.Кроз учионици предавања и лабораторијских вежби, њиховог решавања проблема и практичне способности резоновања аналитичке су ојачане. Ученици такође развијају вербалне и писане комуникационе вештине које су потребне да прате упутства за рад и читао инжењерске цртеже. Коришћење стандардне сигурносне опреме и најбољим праксама у радном окружењу су такође уче.

Трошкови степена сарадник у инжењерства и технологије зависи од установе. Школарина и таксе може се одредити контакт пријемни Департмана универзитета. Већина програма ће захтевати најмање две пуне године студија да се заврши. Ученици треба да буду спремне да обезбеде услове за своје стамбене и животних трошкова.

Хигх-тецх индустрије које зависе од машина и уређаја треба вештине дипломци пружају. У производњи, дипломци нађу посао као тест енгинеер техничара, инжењера квалитета и производних техничара.Болнице зависе оне који могу да одржавају и поправљају своју медицинску опрему, а фирме које се специјализују у комуникационим технологијама треба запослени способни да раде са компјутерима и мреже опремом.

Важно је узети у обзир све расположиве опције за зараду степена неког сараднице, а сада је време да се окупе све информације могуће. Раде студенти и они који живе у другим земљама могу да пронађу флексибилни распоред нуди онлајн курсу одговара њиховим потребама. Трагање за програм испод и контакт директно признање Канцеларија школе по свом избору попуњавањем олова форми.