Filter
Uvodni program pre upisa post diplomskih studija
Уједињено Краљевство Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Pronađite Graduate Pathways u Studije Ekonomije u Ujedinjenom Kraljevstvu

Генерално, студенти који су уписани у програме дипломских путева имају намјеру да проучавају или траже посао изван своје земље. Ови програми обезбеђују курсеве како би ученицима помогли да повећају своје језичке компетенције, обично их чине доступнијим.

Економија и администрација је дисциплина која се фокусира на оба макро и микро економије. Стручњаци су обучени да разумеју и како су поједини поступци и масовни трендови утичу на економију. Многи специјализовани у појединим областима, као што су јавне политике, пословне економије и понашања потрошача.

 

Велика Британија, Велика Британија је више од 300 година и обухвата четири конститутивне народе: Енглеска, Шкотска, Велс и Северна Ирска. Велика Британија је била центар образовања за последњих 1.000 година и поседује многе древне и истакнути универзитета. Страни студенти чине значајан део студентског тела на универзитетима у Великој Британији.

Graduate Pathway u Studije Ekonomije u Ujedinjenom Kraljevstvu

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Studije Ekonomije, Уједињено Краљевство

INTO London

Академска припрема за директан улазак на постдипломске студије из области предмета рачуноводства, банкарства, угоститељства, инвестиција, менаџмента и маркетинга на избор ... [+]

Академска припрема за директан улазак на постдипломске студије из области предмета рачуноводства, банкарства, угоститељства, менаџмента, инвестирања и маркетинга на избор водећих универзитета у Великој Британији.

Зашто се пријавити?гарантован универзитетски смјештај за све успешне студентепризнат од стране више од 55 универзитетапрограм са потврђеним квалитетомвишеструки датуми почетка... [-]
Уједињено Краљевство London
January 2020
Redovne studije
6 - 9 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom