Filter
Uvodni program pre upisa osnovnih studija
Уједињено Краљевство Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Undergraduate Pathways u Studije Arhitekture u Ujedinjenom Kraljevstvu

Пут додипломских студија је намењен студентима који морају развити додатни енглески језик пре него што буду успјешни у програму традиционалног степена. У току програма, они се фокусирају на курсеве у писању, читању, говору и слушању.

Процес стварања добро направљен структура подразумева много више него само подизању четири зида. Познавање архитектуре је потребно како би се осигурало да зграде задовољавају унапред одређене жеље и законске смернице.

Образовање у Великој Британији је пренета ствар са сваком од земаља у Великој Британији имају одвојене системе под различитим владама: Влада Велике Британије је одговоран за Енглеску, а Шкотска влада, Велшки Влада и Северне Ирске Извршни су одговорни за Шкотску , Велса и Северне Ирске, респективно.

Undergraduate Pathway u Studije Arhitekture u Ujedinjenom Kraljevstvu

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Studije Arhitekture, Уједињено Краљевство

Newcastle University

Припремите се за улазак у другу годину професионално акредитираног студија додипломске архитектуре на Newcastle University . ... [+]

Припремите се за улазак у другу годину професионално акредитираног студија додипломске архитектуре на Newcastle University .

Функције курсаРазвити знање и вјештине за вашу изабрану диплому путем специјалистичког Pathway .Студирати академске модуле који одражавају прву годину изабраног степена.Гарантовани универзитетски смјештај за све успешне студенте.Искористите мању величину разреда него на универзитету, што значи да ћете имати више времена са својим наставницима.Прилагодити се студирању у Великој Британији захваљујући настави у универзитетском стилу за модуле засноване на предметима.Упутство са вашом универзитетском апликацијом, осигуравајући да изаберете најбољи степен за вас.Кључне чињенице курсаДужина курса: 3-4 УсловиДатуми почетка: 2018: септембар; 2019: јануар, јун, септембар; 2020: јануар, јунНакнаде: од 19.500 фунтиКласичне сате: просечно 21 сат седмичноВеличина класе: 16Трајање разреда: Обично се одржава од понедељка до петка у времену од 08.00 до 19.00, без годишњих празника. Међутим, може доћи до случајева када се класе требају држати изван тог времена због непредвиђених околности.Награда: Сертификат високог образовања (ФХЕК Левел 4) са Newcastle University .Опције курса:Стандардни (3-дневни, 9-месечни програм)Ектендед (Садржи додатни термин (и) енглеског језика.)Услови за упис... [-]
Уједињено Краљевство Newcastle upon Tyne
September 2019
Redovne studije
9 - 12 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom