Keystone logo

2 Uvodni program pre upisa osnovnih studija Programi u Ekonomija 2024

Filteri

Filteri

  • Uvodni program pre upisa osnovnih studija
  • Studije Ekonomije
  • Ekonomija
Polja studija
  • Studije Ekonomije (2)
    • Nazad na glavnu kategoriju
    Lokacije
    Pronađite više lokacija
    Tip stepena
    Trajanje
    Studija tempo
    Jezik
    Jezik
    Format studije

    Uvodni program pre upisa osnovnih studija Programi u Ekonomija

    Међународни студенти који желе да проучавају енглески језик и да воде курсеве ка додипломским студијама могу се уписати у програм додипломских студија. Студенти обично проналазе програме путева кроз аффилиате школу америчког колеџа или универзитета. Када се заврши програм, ученици обично добијају "условни прихват" у америчкој школи како би завршили свој степен.

    Шта је додипломски пут у економији? Они који су заинтересовани да постигну диплому из економије науче како различити ентитети, од појединаца и домаћинства до предузећа и влада, управљају ресурсима. Ови ресурси превазилазе новац и могу укључити произведену робу и стопу незапослености. Да би се анализирала ова тржишта, курсеви се фокусирају на примењену математику, као што су статистика и економија рада. Наглашени су и историја економских система и економских теорија.

    Студенти често дипломирају са одређеним вештинама неопходним за успех у области економије. Програми економиста обично преносе и снажне вештине решавања проблема, тако да студенти могу пружити информисане препоруке. Ученици такође стекну аналитичке вјештине како би боље разумјели податке које открију. Штавише, комуникација је научена вештина, пошто се економисти позивају да објасне сложене идеје.

    За завршетак програма додипломских студија потребно је око годину дана. Да ли студент учествује у пуном или скраћеном радном времену може променити тај временски оквир. Школарина зависи од школе, где се налази, и ако је приватна или јавна. Успоредите школе и цене како бисте пронашли најприкладније.

    Стручне прилике обилују стручним економистима. Многи могу да нађу послове као економски саветници у приватном и јавном сектору, помажући банкама и другим финансијским институцијама да планирају будући раст или саветују владине лидере о томе како најбоље усмерити економску политику. Неки дипломци могу одлучити да постану рачуновођа, како би компаније остале у буџету и потрошиле мудро. Други могу одлучити да раде у одељењу за компензацију и бенефиције компаније, анализирајући како се запослени плаћају за посао који раде.

    &nbsp

    Свако ко је заинтересован за додипломски пут у економији наћи ће прилику у партнерским школама широм света, као и на интернету. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.