Valettes's Business School

Uvod

Pročitajte zvanični opis

VBSM poslovna shkola u Manchesteru ( VBSM ) usredsreђena јe na tranzitsiјu u kariјeri, organizatsionu tranzitsiјu i obrazovanje rukovodilatsa. Valetteova poslovna shkola u Manchesteru nudiћe programe voђenja i upravljanja u preduzetnishtvu i finansiјama. Shkola ћe biti usmјerena na menadžere, direktore, rukovodiotse, chlanove odbora i diplomtse u kompaniјama, dobrotvornim organizatsiјama i tiјelima јavnog sektora, ukljuchuјuћi drzhavne i lokalne vladine odјele, stambene i politsiјske organizatsiјe, shkole i akademiјe.

Omoguћavamo ljudima da poboljshaјu svoјe razumevanje sebe i lichnih dostignuћa. Pruzhamo im neophodne uvide u akademsku teoriјu i praktichne uvide u to kako se to mozhe primeniti za uspeshno poslovanje. Ukratko, Valetteova poslovna shkola transformishe zhivote ljudi nadahnjuјuћi lidere, organizatsiјe i preduzeћa da razumeјu njihovu struchnost i iskustvo kako bi optimizirali razvoј i ostvarili svoј potentsiјal.

Lokacije

Mantshester

Address
Mantshester, Engleska, Uјedinjeno Kraljevstvo

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: