Read the Official Description

Колеџ за добробит животиња нуди образовање и обуку светске класе засноване на темељним вриједностима добробити животиња. Основан 1989. године, Колеџ слави више од 25 година да буде светски лидер у пружању образовања за ветеринарство и животиње.

Ми препознајемо да је добробит животиња истински глобално питање. Ми топло поздрављамо међународне студенте који желе да се прикључе нашим редовним или онлајн курсевима на даљину.

Када одлучите да проучите код нас, стичете знање и искуство једног од водећих и највероватнијих провајдера обуке у Великој Британији . То вам даје мир у уму да ћете постићи признату квалификацију са угледном колеџом.

Наша мисија је:

"Пружање иновативних могућности учења за промоцију добробити животиња"

Користећи ову методологију, развили смо сопствени дигитални материјал за учење, омогућавајући учење на даљину путем наших онлине курсева, као и подржавање учења заснованог на учионици.

Шта да радимо?

Пружамо бројне потпуно акредитоване квалификације за животињску индустрију, укључујући ветеринарску негу, ветеринарску негу и заштиту животиња.

Курсеви које нудимо погодни су за оне који раде или волонтирају са животињама у ветеринарским праксама, центрима за спашавање животиња, одгајивачима и акумулаторима и још много тога. Неки од наших курсева су доступни путем учења на мрежи и могу се проучавати у вашој земљи, док се други могу проучавати у Великој Британији. Основан у Великој Британији, Колеџ ради са преко 30 различитих земаља и поздравља студенте из целог света.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi: