South Leicestershire College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Nash koledž, Severni Varvitskshire i South Leicestershire College , nastao јe spaјanjem North Varvitskshire-a i hintsklei Tsollege-a i South Leicestershire College . Do ovog spaјanja doshlo јe nakon shto su fakulteti tri godine vrlo efikasno saraђivali u partnerskom savezu. Nasha korporatsiјa јe odgovorna za odreђivanje strateshkog pravtsa Koledža, brinuћi se o јavnim sredstvima tako shto ћe se pobrinuti da se pravilno i efikasno koriste, i osigurati da јe Koledž dobar i vredan lokalni resurs.

Osiguravamo da nash koledž ostvaruјe svoјu misiјu „postizanja uspeha uchenjem“ za sve nashe studente, odrasle uchenike i shegrte. Svi smo strastveni prema obrazovanju i obutsi i moguћnostima koјe oni nude.

Korporatsiјa јe odluchna da napravi pozitivnu razliku za svoјe lokalne zaјednitse i poslodavtse, da pomogne „poveћanju produktivnosti i rasta za nashe lokalne ekonomiјe“ kroz visokokvalitetna iskustva u nastavi i uchenju.

Lokacije

South Wigston

Address
Blaby Road
LE18 4PH South Wigston, Engleska, Uјedinjeno Kraljevstvo

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: