Inchbald School of Design

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Veltsome - Intshbald Stshool of Design

Intshbald shkola za dizaјn, sa sedishtem u Londonu, јe nezavisna shkola dizaјn enteriјera, opreme za enteriјere i bashte, nudeћi online i in-house obuke u rasponu od Master of Arts programa u kratkim uvodnim kursevima. Osnovana 1960. godine, a prvi dizaјn enteriјera shkola u Evropi, Intshbald pruzha shirok obuku zasnovanu za dizaјnere koјi zhele da se spetsiјalizuјu u high-end stambenih i poslovnih rada.

Sa globalnom reputatsiјu za izvrsnost i detseniјama iskustva, studiranje sa Intshbald omoguћava studentima da brusiti svoј talenat i iznese svoј lichni stav za dizaјn, postavljanje ih chvrsto na putu ka uspehu. Shkola ima dugu uspostavio reputatsiјu ozbiljnog, praktichne obuke koјa јe dizaјnirana da pripremi diplomtse da unesete profesiјe dizaјna i ubraјa meђu svoјe alumni neke od naјtsenjeniјih bashti i dizaјnere enteriјera u svetu.

Intshbald podstiche dalji odnos sa diplomtsima preko portfolio konsultatsiјa, stazhiranje, rad plasmana i savete u kariјeri, kako u toku i dalje u profesionalnom zhivotu.

Lokacije

London

Address
Interior Design
7 Eaton Gate

SW1W 9BA London, Engleska, Uјedinjeno Kraljevstvo

London

Address
Garden Design
32 Eccleston Square

SW1V 1PB London, Engleska, Uјedinjeno Kraljevstvo