Read the Official Description

Како вам можемо помоћи

Наши искусни консултанти ће вам омогућити да будете најбољи са својим личним акцелераторским курсевима, нудимо и низ специјализованих пакета за обуку за корпоративно образовање, што ће пружити конкретне предности и појединцу и организацији.

Користећи иновативне технике укључујући светски признате психометријске алате за побољшање самосвесности и побољшање тимских односа било да је за производњу тимова високих перформанси или суочавање са конфликтом, имамо обуку и низ иновативних техника за употребу. Такође водимо наше изузетно популарне "раднике у гостима", где се забавни дан комбинује са посебно прилагођеним тренинг елементом.

Ко смо ми

На Тргу Черчила , као провајдер тренера, верујемо да је снажна комбинација академских, практичних, организационих и лидерских способности и искуства оно што нас чини јединственим. Сви наши консултантски тимови и сарадници имају доказано искуство као провајдер тренинга у својој области и могу одмах пружити беспрекоран серију консултација за тренирање, обуку или менаџмент за ваше пословне потребе. Сви наши производи и услуге су конкурентни и дају вам дуготрајна рјешења.

Обука и развој

Квалитетна решења за обуку за побољшање индивидуалног или тимског потенцијала и развијање нових вештина. Иза полица или решења за обуку.

Инспиративно, мотивативно, страствено!

Сусан ЛЛОИД, консултант за управљање

Сусан је започела своју каријеру као официр у Краљевској морнарици, напуштајући МБА и психометријске квалификације за квалификације почела је велику прелазну каријеру, радећи у централној влади, Вхитехаллу, Ната, приватном и јавном сектору и глобалним хуманитарним организацијама. Искусан стручњак за обуку и развој, психометрија, комуникације, она је у стању да окрене руку скоро било чему, с очима за које организације желе по праву цијену.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi: