Brookfield Aviation

Uvod

Pročitajte zvanični opis

O NAMA

Ko smo i shta radimo?

Brookfield Aviјatsiјa јe vodeћi svetski snabdevach pilota, inzhenjera i reshenja ljudskih resursa u avio-industriјe shirom sveta.

Od nasheg osnivanja 1993. godine nasha evidentsiјa za brz odziv i isporuku struchnih veshtina u vrlo kratkom roku јe bez premtsa i nashe usluge se koriste shirom sveta za avio kompaniјe, aviona lizing kompaniјe, obuka i organizatsiјa za odrzhavanje. Idemo na velike duzhine da ispuni sve zahteve koјi nashi kliјenti prisutan, bilo na kratko, srednje ili dugorochni zadatak.

Sa nashom sposobnoshћu da obezbedi u kratkom roku, shirok spektar kvalifikovanih i iskusnih kadrova letachkog osoblja / odrzhavanja za veћinu zapadnog aviona, pomazhemo dopunjuјu stalno osoblje nashih kliјenata, dok novi avion se sprovode u flote ili obuku tip konverziјe јe zavrshen . Ovo takoђe omoguћava kliјentima da preuzmu moguћnosti koјe se odnose na neplaniranih optereћenja i zahteva za dodatnog osoblja tokom shpitsa sezone operatsiјa.

Takoђe smo radili sa novoosnovane operateri ih snabdeva sa kvalifikovanim i iskusnim ekipama, instruktora i ispitivacha, visoko kvalifikovanih i iskusnih inzhenjeringa osoblja, pruzhaјuћi i pomoћ sa svim relevantnim dotsumentation.Ve Ponosimo se obezbeђuјe odlichnu uslugu, uz odgovaraјuћu negu i pazhnju prema kliјentima i osoblje podјednako. Daјemo savјete, nude zanimljive i izazovne zadatke, na vreme isplate, lichnu pazhnju i kontinuitet u radu poјedinih pilota i osoblje za odrzhavanje.

Nasha proshlost јe video fenomenalan rast i nasha buduћnost izgleda svetliјa kao svake godine prolazi. Mi stalno krenuti dalje u svet, a poznatiјi smo postali su vishe kliјenta aviokompaniјe imaјu zhelju da iskoriste nashe usluge, odgovara sa vishe posade / osoblje za odrzhavanje koјi zhele da rade za us.Longeviti donosi stabilnost, i to јe to stabilnost koјi su sve vishe i vishe kliјenata, posade i odrzhavanje osoblje da se oslone na.

Lokacije

Epsom

Brookfield Aviation International

Address
Brookfield Aviation International
P.O. Box 279, Epsom, Surrey
KT19 8YX, England

Epsom, Engleska, Uјedinjeno Kraljevstvo
Telefon
+44 1372 747044