Read the Official Description

О Аццент Интернатионал

акценат Међународни

Извршни и стручно усавршавање

Акценат је мала, специјалиста организација. Иако радимо са великим корпорацијама, ми никада не више од 25 учесника курса на нашим курсевима у Бицтон колеџу. Ово је намерна, јер верујемо да треба да се ограничи број људи да нам омогући да обезбеди личну, прилагођене услуге и одговори на потребе учесника.

Наши учесници су зрели одрасли - руководиоци и професионалци који треба да брз напредак у одређеним областима.

Наши програми студија у општег енглеског, пословног енглеског или специјалиста енглеском језику.

Општи енглески могу да укључују друштво, путовања, опште комуникације, сврху студирања.

Пословни енглески Можете погледати на Генерал Бусинесс Језик или воркфоцусед темама као што су финансије, продаје, маркетинга, људских ресурса, производњу, логистику итд

Специјалиста Енглески може испитати области као што су рачуноводство, банкарство, грађевинарство, инжењеринг, осигурање, право, медицина, Петролеум, Пхармацеутицалс, технологије.

Специфичне вештине могу покрити састанака, преговора, презентација, Извештај-писање, Интеркултурални свести, присуствоваће конференцијама.

Увод

Акценат је основан 1988. као специјалиста консултантске и енглеском језику организације за обуку за фирме, руководиоци, менаџери и професионалци. Од тада смо блиско сарађивали са корпоративним клијентима и појединцима из целог света да пружи решења за обуку језичких проблема и помогне им да искористе могућности које су доступне на глобалном нивоу.

Енглески је несумњиво језик међународне комуникације у пословању и професионалном свету. Компаније и појединци који додају енглески својим другим способностима су изненада у стању да обавља међународно - отварање нових тржишта, глобализације активности, стварајући праву међукултурално комуникацију, учење од других земаља и јачање оба изгледе компаније и такође каријере.

Акценат ради у области специјалиста за обуку на енглеском језику, у предузећу програма, укупна-потапањем курсева, обуке за управљање, дизајн курса, један-на-један, у малим групама и комбинација обуке формата, стручних семинара, симулације, анализу потреба и саветовање.

Философија

Филозофија Аццент може се сажети као "личних, професионалних квалитета обуке".

Лични - јер иако Елантра ради на међународном плану, наш центар је мали, а број учесника је ограничен пажљиво. На овај начин, можемо обезбедити личну пажњу и дизајн курсеве који одговара индивидуалним потребама.

Професионалац - зато што Елантра користи квалификоване и искусне тренере који обично имају квалификације и искуство у специјализованим областима као што су бизнис, финансије, науку и ИТ - поред наставних језика квалификација.

Квалитет - зато што Елантра је посвећен квалитету - на тренингу, у материјалима, у нашим објектима, у смештаја и у односима клијент-компанија. Верујемо да сви делови програма обуке су подједнако важни - од првог контакта до коначног извештаја.

Практикум - јер Акценат се користи за рад са привредницима, компанијама и професионалцима. Све наше услуге су засноване на концептима за обуку, не предаје. Атмосфера на Аццент, наравно, потпуно другачији од оног у школу - приступ, односи и околина су погодне за озбиљне, зреле одрасле са професионалним потребу за енглески језик.

Гаранција квалитета

Акценат је препозната као ефикасан Бритисх Цоунцил - који нас редовно врши инспекцију и осигурава да високи стандарди и даље бити испуњени. Акценат је такође члан енглеског Велике Британије, која је стручни орган енглеског језика индустрије и представља још један квалитетан монитор. На крају, ми смо чланови БусинессЕнглисхУК који је специјалиста организација за пословног енглеског услуга.

Ово су ваши признати гаранција квалитета.

Прави гаранција, међутим, задовољство наших клијената и учесника курса, дужина времена које смо радили са фирмама и учесницима који су се вратили за више тренинга са акцентом.

Фокус на обуку Екцелленце

Акценат је основан од стране тренера - и изврсности у обуци је у срцу организације. Наш тим тренера је снажно подржан од стране канцеларије особља које пружа инфраструктуру и платформу како би се омогућило нашим тренерима за производњу високо-квалитетне програме за сваког учесника курса.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Kursevi

Accent International

Већина људи похађају курсеве на Аццент јер им је потребан енглески у свом раду. На Аццент примамо мушкараца и жена из веома широк дијапазон пословања и професија - од бан ... [+]

Већина људи похађају курсеве на Аццент јер им је потребан енглески у свом раду. На Аццент примамо мушкараца и жена из веома широк дијапазон пословања и професија - од банкарства до Пхармацеутицалс, од факултета до медицине, од осигурања железницама, од Спаце корпорације за правнике.

У ствари, од аутомобилске индустрије до зоологе - буквално раде од А до З. Сваки курс је другачија и посебна и било која два финансије Менаџери, на пример, имају различите потребе. Постоје, међутим, велики број специјализација које се сматра да све траженији од других и то летак је да вам дати идеју од њих. Ова листа само узорак. Као што ће се видети на полеђини ове брошуре, обично може да пружи специјализовану програм - без обзира на вашим специфичним потребама.... [-]

Уједињено Краљевство East Budleigh
Redovne studije
1 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Accent International

Специфична језика за специфичне потребе ... [+]

Специфична језика за специфичне потребе

Две недеље програми

Енглески за медицину

За лекара и студената медицине, овај курс гледа на језику општих и посебних области медицине. Из опште праксе, кроз специјализације, као што су онкологију, Дерматологи, гинекологију, акушерство, Цардиац-, Тхорациц-, ЕНТ- и неуро, хирургије и многим другим техничким, комплексних и осетљивих подручја језика. ... [-]

Уједињено Краљевство East Budleigh
Redovne studije
2 недеља
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Accent International

Дизајниран за своје потребе. Специалисмс од АЗ. ... [+]

Дизајниран за своје потребе. Специалисмс од АЗ.

Цомбинатион Курсеви

Комбинација Курсеви нуде мешовити програм неке индивидуалне обуке и неки мали тренинг групе.

Појединачни део Комбиноване курсева

Ова компонента се фокусира на индивидуалним потребама учесника курса. То може исправити личне граматичке проблеме, концентрисати на индивидуалном изговору или побољшати течност, на пример. Она може да обезбеди интензиван рад фокусиран на било посебно вештина потребна нпр слушања, читања или писања. На крају, може се посветити веома специфичан енглески - за финансије, маркетинг, право, инжењерство, медицина, итд Комбинација курсеви пружају низ индивидуалне обуке дневно. ... [-]

Уједињено Краљевство East Budleigh
Redovne studije
40 време
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Accent International

Дизајниран за своје потребе. Специалисмс од АЗ. ... [+]

Дизајниран за своје потребе. Специалисмс од АЗ.

Мала Група Курсеви

Мали предмети групе су за најмање 2, а највише 4 учесника сличном нивоу. Групе обрађују на основу информација добијених у анализи обрасца апликација и почетне потребе. Повремено, учесник ће бити телефоном да провере ниво. Током процене на први дан, састав курс је потврдио и допуњена курса тутор.

Мали курс Група садржај... [-]

Уједињено Краљевство East Budleigh
Redovne studije
40 време
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Accent International

Дизајниран за своје потребе. Специалисмс од АЗ. ... [+]

Дизајниран за своје потребе. Специалисмс од АЗ.

Индивидуални Интензивни курсеви

Индивидуални интензивни курсеви пружају највише личне, прилагођена и индивидуално дизајниран програме обуке енглеском језику нуди Аццент.

Садржај курса

Садржај курса на индивидуалном програму је управо оно што је учесник курса жели! Тренери ће саветовати, али, на крају, одлука је са учесником. На ндил.идуал програм, можете проучавати опште и такође за енглески. Општи енглески могу да укључују рад на тачност и говорни, слушање, читање и писање или било ко од њих. То може да се фокусира на комуникативне способности или се може концентрисати на тачности у разумевању и читања енглеског индивидуалним потребама. Специјалиста Енглески може еицлуде много различитих области рада - све области пословања, на пример, или стручне области као што су медицина, право, оглашавању, Пхармацеутицалс, факултет, итд Поред тога, ради на одређене вештине као што су састанци, преговори. Презентације, Телефонирање или Извештај Врити-ИГ могу бити обучени на појединачне курсеве - као део ширег плана или као посебним фокусом на једнонедељни програм. ... [-]

Уједињено Краљевство East Budleigh
Redovne studije
Fleksibilno vreme
40 време
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

A Quick Look - Accent International Language Consultancy

The Philosophy and The Reality - Accent International