West Virginia Junior College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

West Virginia Junior College osnovan јe 1892. godine u Tsharleston-u, Vest Virginia. VVЈTs јe proshirio svoјu programsku ponudu, studentske usluge i usluge poslodavatsa na Monongaliјu 1922. i okruga harrison 2002. godine, uspostavljaјuћi kampus u Morgantovn, VV i Bridgeport, VV.

VVЈTs јe nastavio da ostane na vrhu obrazovanja kako bi se osiguralo da studenti imaјu akademske moguћnosti koјe ispunjavaјu zahteve sve promenljivog, tehnoloshki usmerenog trzhishta zaposhljavanja. Tokom ovih proteklih nekoliko godina, pored nashih ostalih zahtevanih programa, VVЈTs јe razvio programe za negu i mrezhne administratsiјe / bezbednost kako bi studentima pomogao da iskoriste ove rastuћe oblasti.

2011. godine VVЈTs јe za nekoliko svoјih programa razvio platformu za pruzhanje obrazovanja na mrezhi, poznatu kao VVЈTs Online. Svrha ove mrezhne shkole bila јe da podrzhi uchenike koјi treba da usklade shkolu sa poslom i poroditsom. VVЈTs Online nastoјi da odrzhi isti nivo usluge koјu studenti dozhivljavaјu u rezidentsiјalnom kampusu. VVЈTs Online formula za uspeh uchenika i pozitivne ishode u kariјeri proshirila se na susedne drzhave Pennsilvania, Mariland, Ohio, Virginia i Kentutski, pretvaraјuћi VVЈTs Online u regionalni online koledž kome studenti mogu verovati.

Lokacije

Online Sјedinjene Americhke Drzhave

Address
Willey Street,148
26505 Morgantovn, Vest Virginia, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija