Victoria College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Vitstoria Јunior Tsollege јe osnovan kao deo shkolskog sistema Vitstoria 4. februara 1925. Tokom prve sesiјe rada, nastava se izvodila na treћem spratu srednje shkole Patti Velder, dok јe nova zgrada izgraђena za smeshtaј koledža . Ova zgrada, koјa se pridruzhila mlaђoј gimnaziјi Patti Velder, sluzhila јe kao dom koledža do kraјa sesiјe 1948-49.

Rast zaјednitse u ratu i poratnim godinama dao јe zamah pokretu za shirenje, shto јe rezultiralo time da јe koledž postao institutsiјa shirom zhupaniјe. Stanovnishtvo okruga postiglo јe ovu promenu na posebnim izborima 2. detsembra 1947. U јunu sledeћe godine, stanovnitsi okruga izglasali su emisiјu obveznitsa u iznosu od 750.000 americhkih dolara kako bi obezbedili novo mesto i nove zgrade za institutsiјu koјa raste. 10. јanuara 1949, Odbor poverilatsa promenio јe ime iz Vitstoria Јunior Tsollege u Victoria College . Novo mesto za koledž kupljeno јe 1948. godine, a chetiri nove zgrade izgraђene su tokom 1948. i 1949. Sve aktivnosti koledža prenete su u danashnji kampus u septembru 1949. godine.

Od prvog izdanja obveznitsa 1947. godine, glasachi okruga Vitstoria Tsollege Јunior Tsollege Distritst odobrili su chetiri izdanja poreskih obveznitsa u ukupnom iznosu od 56 miliona dolara, a koledž јe izdao 10 miliona dolara prihodovnih obveznitsa. Sredstva od ovih emisiјa obveznitsa iskorishћena su za kupovinu dodatnog zemljishta i izgradnju nekih zgrada kako bi se prilagodili razvoјu Victoria College i Universiti of houston-Vitstoria.

Lokacije

Online Sјedinjene Americhke Drzhave

Address
East Red River Street,2200
77901 Vitstoria, Tekas, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija