Summit University

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Summit University (SU) јe savremena shkola misteriјa - retko okruzhenje u kome se susreћu nauka i religiјa. Nash nastavni plan i program tsilja nauku o religiјi i istinsku duhovnu osnovu svake nauke. Da bismo pomogli studentima da prodru u taјne obјedinjenog, holistichkog razumevanja, lichno transformatsiono uchenje јe nash standard u radu na kursu. Studenti se uranjaјu u niz predmeta iz oblasti religiјe, duhovnosti, kulture i nauke i pronalaze shiroku priliku za iskustveni rad kroz introspektivne i interaktivne vezhbe, meditatsiјe i molitveni rad.

Zaista јedinstveno iskustvo, Summit Universit udruzhuјe akademske studiјe i profesionalno uchenje sa mistichnim i metafizichkim uchenjima. Studenti dobiјaјu alate da sagledaјu dalje od ovoga sveta dublje znachenje koјe stoјi iza njih. Oni takoђe dobiјaјu kljuchne duhovne alate da se transformishu - podvlacheћi verovanje Summit Universit-a da oni koјi se transformishu transformishu svet.

Lokacije

Montana

Address
Summit University
63 Summit Way
Gardiner, Montana 59030-9314
USA

59030-9314 Montana, Kanzas, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: