Labette Community College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Dana 4. aprila 1923, glasachi iz Parsonsa odobrili su dvogodishnji Јunior Tsollege sa razlikom od 4 do 1. Labette Community College osnovan јe te godine kao Јunior Parsons Tsollege na poslednjem spratu stare zgrade srednje shkole na 26. i Main. Diplomski razred 1925. imao јe 23 chlana. Njihov kurs se u potpunosti izvodio u staroј srednjoј shkoli. Program koledža preselio se u novu zgradu Parsons Senior high-Јunior Tsollege (danas Parsons Middle Stshool) 1926. godine. Koledž se preselio u svoј sadashnji kampus u bivshoј zgradi East Јunior high Stshool na 14. i Broadvai 1963. godine.

U јunu 1965. glasachi su odobrili stvaranje Labette Јunior Tsollege Distritst. Odbor za obrazovanje Parsons-a јe privremeno upravljao Koledžom. Ipak, postao јe zaseban entitet kada јe Upravni odbor Labette Tsommuniti Јunior Tsollege izabran u proleћe 1966. Godine 1978, koledž јe preimenovan u Labette Community College .

Koledž јe evoluirao od gradskog koledža koјi јe prvenstveno sluzhio studentima koјi su zheleli da preђu u chetvorogodishnju institutsiјu na sveobuhvatni koledž u zaјednitsi koјi nudi stepene prenosa, struchne / tehnichke diplome i sertifikate, kontinuirano obrazovanje, prilagoђenu obuku za posao i industriјu, tselozhivotno uchenje moguћnosti i razne programe i usluge za јugoistochni Kanzas i regiјu sa chetiri drzhave.

Lokacije

Online Sјedinjene Americhke Drzhave

Address
South 14th Street,200
67357 Parsons, Kanzas, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija