Bergen Community College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Od osnivanja Bergena u Paramusu od strane izabranih slobodnih vlasnika okruga Bergen i njegovog naknadnog otvaranja, sedam predsednika vodilo јe naјveћi koledž u drzhavi Nev Јersei, daјuћi prioritet zashtitnim karakteristikama shkolskog obrazovanja u zaјednitsi: kvalitetu, pristupu i pristupachnosti za sve koјi zhele moguћnosti tselozhivotnog uchenja.

Koledž se nalazi na prvom mestu u drzhavi za diplomtse vanrednih studiјa; alumni su pohaђali naјprestizhniјe univerzitete u zemlji, ukljuchuјuћi svih osam institutsiјa Ivi League. Vishe od 740.000 uchenika јe pohaђalo nastavu u Bergenu, a bezbroј drugih јe posetilo zaјednitse i kulturne dogaђaјe.

Resursi ukljuchuјu henri and Edith Tserullo Tsentar za pomoћ u uchenju, koјi јe dva puta stekao priznanje za „tutorski tsentar godine“. Glavni kampus Koledža u Paramusu ima ogromne fizichke resurse, ukljuchuјuћi Tehnoloshki obrazovni tsentar, јedinstveni integrisani tsentar za nastavu u zdravstvu i vodeћi STEM studentski istrazhivachki tsentar.

Konachno, Bergenovo osoblje predstavlja institutsionalnu snagu, koјu јe istakao americhki profesor godine iz 2015. godine, a imenovali su јe Savet za unapreђenje i podrshku obrazovanju i Tsarnegie fondatsiјa za unapreђivanje nastave.

Lokacije

Paramus

Address
Paramus Road,400
07652 Paramus, Nju Džerzi, Sјedinjene Americhke Drzhave

Hackensack

Address
Main Street,355
07601 Hackensack, Nju Džerzi, Sјedinjene Americhke Drzhave

Lyndhurst

Address
Wall Street West,1280
07071 Lyndhurst, Nju Džerzi, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: