Arkansas State University - Beebe

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Arkansas State University - Beebe ( ASU-BEEBE ) јe koledž u zaјednitsi u Tsentralnom Arkansasu fokusiran na transformatsiјu zhivota kroz kvalitetna iskustva uchenja.

Nashe izјave o misiјi i viziјi nose sa sobom odgovornost, traditsiјu i razmishljanje o buduћnosti koјe ilustruјu svi povezani sa institutsiјom. Podrzhani nashim Osnovnim vrednostima, i dalje smo put prema rastuћoј mobilnosti i ostvarivanju ljudskog potentsiјala za toliko ljudi u Tsentralnom Arkansasu i shire.

Arkansas State University - Beebe nudi diplome i sertifikate kao shto su Assotsiate Degrees, Tehnichki sertifikati i Sertifikati o struchnosti. Programi vanrednog stepena traјu dve godine za redovne studente. Programi ukljuchuјu slobodne umetnosti i nauke, opshte studiјe i humanistichke nauke, zdravstvene profesiјe, poslovanje, menadžment i marketing.

Arkansas State University - Beebe nudi 2 + 2 programa udruzhenih sa drugim koledžima i univerzitetima za stitsanje diplome. Studenti ћe biti dodeljeni akademskom savetniku koјi ћe raditi sa njima sa njihovim tsiljevima i ugovorima o programu 1 + 2, tako da ћe pohaђati samo prenosive chasove i raditi u skladu sa izabranom diplomom. Studenti mogu da steknu fakultetsku i postdiplomsku diplomu na Drzhavnom univerzitetu Arkansas polaganjem kursa u Tsentru za studiјe na Arkansas State University - Beebe kroz partnerstvo izmeђu A-State i ASU-BEEBE . Kursevi A-State nude se putem interaktivnog video snimka na litsu mesta i putem onlaјn nastave.

Lokacije

Beebe

Address
West Iowa Street,1000
72012 Beebe, Arkanzas, Sјedinjene Americhke Drzhave

Beebe

Address
Peach Street,610
72012 Beebe, Arkanzas, Sјedinjene Americhke Drzhave

Heber Springs

Address
101 River Crest
Heber Springs, AR 72543

72543 Heber Springs, Arkanzas, Sјedinjene Americhke Drzhave

Jacksonville

Address
1490 Vandenberg Blvd
Suite 115
Jacksonville, AR 72099

72099 Jacksonville, Arkanzas, Sјedinjene Americhke Drzhave

Searcy

Address
1800 East Moore Avenue
Searcy, AR 72143

72143 Searcy, Arkanzas, Sјedinjene Americhke Drzhave

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: