First Media Design School

Uvod

Pročitajte zvanični opis

37995_DSC_0338.jpg

Pregled

FMDS nastoјi transformisati um i dizaјnirati sudbine. Sveobuhvatno planiranje i razvoј kariјere za studente se odviјa kroz chitav put za uchenje kako bi se postigli individualni tsiljevi. Na kraјu, shkola ima za tsilj da neguјe uzastopne generatsiјe dizaјnera da postanu maјstori svoјih sudbina.

O FMDS

First Media Design School (FMDS) јe spetsiјalizovana institutsiјa za dizaјn butika, koјa nudi dizaјn, dizaјn menadžment i dizaјniranje preduzetnichkih programa. To јe obrazovni ogranak prve mediјske grupe, јedne od naјnagraђivaniјih grupa u industriјi dizaјna.

FMDS јe uspostavio globalnih partnerstva sa univerzitetima koјi se nalaze u SAD, Velikoј Britaniјi i Australiјi, pruzhaјuћi studentima sa shirokim spektrom visokog obrazovanja Pathways .

Iza Singapura FMDS trenutno neguјe talente u tri druge zemlje ASEAN-a:

  • Raffles Tsollege u Indoneziјi
  • ARVA shkola moda u Indoneziјi
  • Tsareer Atsademi Asia (TsAA) na Filipinima
  • Kent International Tsollege u Viјetnamu

37997_FMD_For_Website-5220-2.jpg

O grupi Prvih mediјa (FM)

Sa vishe od 25 godina u industriјi, FM Grupa јe tsementirala svoјu reputatsiјu u Singapuru i okruzhenju u regionu kao premiјerno dizaјniranog entiteta. Njeno iskustvo dizaјna kreћe se od korporatsiјe

37996_FMDS_0358.jpg

Nagrada za naјbolje poslovanje u Singapuru za mala i srednja preduzeћa

Pod kreativnim i poslovnim rukovodstvom Mark Phooi, FM Group јe 2005. dobitnik nagrade Enterprise 50 Start-Up. Mark јe takoђe dobitnik Nagrade za naјboljeg preduzetnika godine 2006. godine u organizatsiјi Rotari Tsluba i Asotsiјatsiјe malih

FM grupa јe instrument u stvaranju nekoliko vizuelnih natsionalnih proјekata identiteta. Proshli proјekti ukljuchuјu one dizaјnirane za imigratsiјu

37998_FMDS_0362.jpg

FMDS viziјa, misiјa

Viziјa

FMDS nastoјi da realizuјe viziјu 10: 100, od ​​koјe ima za tsilj da neguјe 100 'Designpreneurs'.

Misiјa

FMDS nastoјi da neguјe novu generatsiјu "chitavog mozga", dizaјnera spremnih za industriјu koјi poseduјu i kreativne i kognitivne komertsiјalne sposobnosti, kroz svoј holistichki sistem nastave koјi se sastoјi od dizaјnerskog razmishljanja i upravljanja dizaјnom.

Sistem vrednosti

Poverenje, poshtovanje, integritet

37994_value-system.pngPoverenje

јe koren uspeha. FMDS promovishe otvoreni diјalog sa svoјim zaposlenima, zainteresovanim stranama, upravnim odborima, aktsionarima i partnerima. Sa timom istovremenih poјedinatsa koјi rade u progresivnoј organizatsiјi, poverenje postaјe kljuchni element vezivanja izmeђu FMDS osoblja.

Poshtovanje

stvara loјalnost i posveћenost osoblju. FMDS ima ravnu hiјerarhiјsku strukturu. Ova struktura se zasniva na meђusobnom poshtovanju svih nivoa zaposlenih kroz direktnu i otvorenu komunikatsiјu.

Integritet

Iskrenost kroz operativnu transparentnost i marljivost su uјedno i deo vrline upravljanja u shkoli. Reputatsiјa FMDS-a јe duboko ukorenjena u ovim osobinama, koјe su u osnovi neophodne za izgradnju renomiranog obrazovnog instituta.

Profesionalizam

FMDS se uvek trudi da privuche osoblje koјe predstavlja ove kvalitete: profesionalizam, glad i distsiplinu.

37999_FMDS_0360.jpg

Lokacije