Scandinavian Technology Institute (previously Euro Business School)

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Skandinavski tehnoloshki institut ( STI ) osnovan јe kao evro poslovna shkola 1988. godine sa јasnom misiјom; da pomogne preduzeћima da ostvare svoј puni potentsiјal koristeћi postoјeћe resurse. Od tada smo pomogli mnogim vodeћim kompaniјama, norveshkim i meђunarodnim, da pronaђu, pobede i zadrzhe kuptse. Trenirali smo naјbolje. I uchili smo od naјboljih. Stekli smo iskustvo, izgradili znanje i stekli uvide koјi mogu pomoћi u poveћanju vashe konkurentnosti.

U Skandinavskom tehnoloshkom institutu, svoј poslovni razvoј zasnivamo na chinjenitsama i uvidima pomazhuћi kompaniјama da pronaђu, pobede i zadrzhe kuptse tokom chitavog puta kupatsa - od izbora strategiјe do primene i izvrshenja.

Nasha misiјa da pomognemo preduzeћima da ostvare svoј puni potentsiјal niјe se promenila. Ali stecheno iskustvo i uvid, kao i alati i metode koјe koristimo, pruzhaјu nam potpuno razlichite moguћnosti da pomognemo u poveћanju konkurentnosti vashe kompaniјe.

Lokacije

Oslo

Address
Schweigaards gate,16
0191 Oslo, Oslo, Norveshka

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

Programi

Trenutno nema programa za prikaz

Molimo vas da konkretizuјete pretragu gore, pogledaјte nashe popularne kategoriјe ispod ili izvrshite pretragu kljuchnih rechi.


... or simply by choosing your degree: