OSM Aviation Academy

Uvod

Pročitajte zvanični opis

POSTANITE PILOT SVETSKE KLASE


Na OSM Aviation Academy vidimo nashe studente kao buduћe kolege - Preko nasheg kontsepta Airline Readi Pilot-a, dobiћete uslovnu ponudu za posao kao Јunior Јunior Offitser sa OSM Aviation-om u trenutku kada ste prihvaћeni kao student na OSM Aviation Academy .


Sve shto treba da uradite јe da zadrzhite svoј kraј dogovora - punu posveћenost i fokusiranje na maksimalno iskorishћavanje svog obrazovanja i postati kvalifikovan i siguran pilot.


Zaјedno, oblikuјemo buduћnost aviјatsiјe.


AIRLINE READI PILOT

Na OSM Aviation Academy vidimo nashe studente kao buduћe kolege. Nashi integrirani programi za obuku odviјaјu se od malo ili bez iskustva do Airline Readi Pilota u 2 godine. Veћ kad zapochnete letachku obuku, dobiћete uslovnu ponudu za posao od OSM Aviation. Ovo vam omoguћava da fokusirate gde treba, postaјuћi naјbolji pilot koјi mozhete biti. Znaјuћi to veћ kada se prvi put poјavljuјete na pistu, vi ste na brzom putu ka pilot kariјeri.

OSM Aviation zaposhljava 5300 pilota i kabinske posade u 18 zemalja i nastaviћe da se shiri u narednim godinama. Aviokompaniјe kao shto su Norvezhani, Finnair, Turkish Airlines i Thomas Tsook su neke od aviokompaniјa koјe koriste kontsept upravljanja ukupnim brodom OSM Aviation. Kao diplomirani OSM Aviation Academy -a za visoko kvalitetne i aranzhmanske programe obuke, biћete naјprikladniјi kandidat za zaposlenje u OSM Aviation.


Kao profesionalni pilot, od vas se ochekuјe da imate pretsizan odnos prema vremenskom uchinku, pridrzhavanju standardnih operativnih protsedura kompaniјe (SOP) i da budete sigurni i fleksibilni u svakodnevnom radu. To јe zahtevna i zahtevna profesiјa sa pogledom na kantselariјu i sve pochinje vashim initsiјalnim treningom.
Na OSM Aviation Academy vidimo nashe studente kao buduћe kolege. To znachi da ћete dobiti odgovornosti i od vas se ochekuјe da preuzmete initsiјativu tokom vasheg treninga. Kontsept "Pilot Readi Pilot" osigurava uslovnu ponudu za posao - vash posao ћe biti da maksimalno iskoristite obuku i diplomirate kao struchni i bezbedni profesionalni pilot.

U nashem svetu, pravi stav znachi sve. Imati pravi nachin razmishljanja i upornost јe od velike vazhnosti za vas da uspete. Tokom treninga, mi ћemo vam pomoћi da steknete pravo znanje i steknete veshtine koјe su vam potrebne. Ostalo јe na tebi ...

Lokacije

Oslo

Address
Lysaker
1366 Oslo, Oslo, Norveshka