Pročitajte zvanični opis

Увод

У данашњем конкурентном радном окружењу, како можеш лако обезбедити све ваше амбиције? Како можете да остварите своје жељених циљева у каријери, оставити свој траг на свету и постао најуспешнији верзија себе? Одговор је једноставан: Стручно усавршавање.

Постоји свет избора када је у питању стручног усавршавања и свако може да отвори нова врата.

Морган Интернатионал је нуди прилагођена професионална решења за обуку за професионалце и предузећа који желе да успеју од 1995. године.

Као први професионална институција за обуку на Блиском истоку и са преко 21 година тренерског искуства 70,000+ професионалаца широм света Морган даје персонализовану приступ и квалитет учења како би се одговорило своје циљеве у каријери. Нудимо професионалне сертификације, дипломе, темељна уверења, техничке и меке вештине радионице која ради за потребе финансирања, рачуноводствених, људских ресурса, маркетинга и логистике пољима.

Сви велики разлози да изаберу Морган као приоритетни за обуку:

Експерт Искуство и савети: Морган 21 година искуства значи кандидати добијају само квалитетну обуку од стручњака који су савладали најефикасније путеве за успех Умрежавање могућности са преко 70.000 дипломаца широм света Огромна Глобална доступност: канцеларије у 37 локација широм света даје кандидатима велику флексибилност да пренесе земље спреад студије и имају приступ неограниченом подршку и смернице од преко четири континента Сертификовани и искусни инструктори Морган у потпуности подржава своје кандидате нудећи помоћ и упутства од почетка до краја Разноврсни и флексибилно учење Опције: Морган избор живих класа, само студија, онлине видео, подучавање и ревизију сесија значи кандидати могу да се уклопе своје учење на њихов начин живота, потребама и способностима. Морган Обећање: Верујемо у тебе! И знамо да можемо успети. У ствари, ми смо тако сигурни, створили смо Морган Промисе, нуди бесплатну школарину за понављање Наравно, ако сте завршили програм, али не прође свој испит. Слетање свој посао из снова је управо постало лакше! Као Морган Алумни, добићете бесплатан приступ да се придруже Морган Цоннецт, наше онлине платформу дизајниран за конекцију са високог профила предузећа лоокинг талентоване и сертификоване стручњаке баш као и ти.

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Sertifikat

Morgan International

Таленат привлачење и задржавање изводи своје место на врху дневног реда за пословање, а то значи ХР стручњаци су сада важније него икад ... [+]

СХРМ Цертифиед Профессионал

Таленат привлачење и задржавање изводи своје место на врху дневног реда за пословање, а то значи ХР стручњаци су сада важније него икада.

Случај за ХР

На пољу људских ресурса је све важно за успех пословања. То значи више могућности него икада за ХР професионалаца, али и све већи фокус на сертификованим вештина које могу довести предузећа на још већи раст.... [-]

Либан Beirut Јордан Amman Саудијска Арабија Dammam Jeddah Riyadh Кувајт Kuwait City Индија Pune Hyderabad Chennai New Delhi Канада Mississauga Vancouver Montreal Француска Paris Швајцарска Geneva Немачка Frankfurt Катар Doha Bengaluru Бахреин Manama Уједињени Арапски Емирати Abu Dhabi Dubai Al Ain Русија Moscow Египат Cairo Украјина Kyiv Казахстан Almaty  + 38 Više
October 2019
Fleksibilno vreme
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom