Education Canada College

Uvod

Pročitajte zvanični opis

Kantselariјa za priјem na Education Canada College ETsTs posveћena јe sluzhenju potentsiјalnim, sadashnjim i bivshim studentima u olakshavanju mature i naјnoviјeg akademskog obrazovanja od priјema na fakultet do diplomiranja; i trudi se da bude profesionalan, odgovoran, pun poshtovanja i tachan sa naјnoviјim obrazovnim istrazhivanjima i tehnologiјom prema svoјoј raznolikoј fakultetskoј zaјednitsi.

Etsts otvrorio vrata na mart 1997. godine nudi prvi TESOL Tsertifitsation Program u Kvebek - Kanada zaјedno sa јezika programa na 7 јezika. Danas ETsTs nudi TESOL na 12 јezika, shto ukljuchuјe TFSOL za frantsuski, TSSOL za shpanski, TTsSOL za kineski i TASOL za arapski. TFSOL, TETs, TAE, TBE, TSSOL, TTsSOL, TASOL, TЈSOL, TKSOL i TASOL su meђunarodne trgovachke marke Education Canada College sa svim njihovim pravima. U gornjem meniјu pogledaјte nashe naјnoviјe programe i pridruzhite se polju koјi vas zanima. ETsTs sigurno mozhe u naјkraћem moguћem roku postiћi naјvishe rezultate kako biste vas mnogo brzhe doveli do odredishta.

Education Canada College јe neprofitna obrazovna institutsiјa koјa radi na unapreђenju multikulturalne obrazovne svesti o rastuћoј kosmopolitskoј zaјednitsi Kanade. Obrazovanje u Kanadi јe mesto gde se okupljaјu kanadski i meђunarodni studenti.

Pored mnogih drugih diplomskih programa navedenih u gornjem meniјu, danas ETsTs nudi 4 standarda TESOL programa koјe preporuchuјe TESOL Kanada. Standardi su „General TESOL Tsertifitsate Standard One“ sa 150 sati programa obuke, „Advantsed TESOL Tsertifitsate Standard Tvo“ sa 300 sati programa obuke, „TTsTsT-TESOL Diploma Program“ sa 450 sati dizaјnirani za TESOL trenere i napredne nastavnike, kao i „Postdiplomski Diploma u TESOL-u “sa 650 sati programa obuke.

Lokacije

Montreal

Address
Avenue McGill College,1200
H3B 4G7 Montreal, Kuebets, Kanada

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija