Pročitajte zvanični opis

Није изненађујуће што је Цхеф Ацадеми изабрао Сенигаллиа за свој нови италијански штаб, који је један од градова Италије који највише представља туристичку живост, лепоту и разноликост територије. У срцу обале регије Марцхе, ово прекрасно мјесто познато по својој "велветској плажи" је туристички значај и културни центар од велике важности.

Сенигаллиа је савршено место, где су ученици окружени са подручја уметничког богатства и где се храна и уметност науче директно тамо гдје су сирови састојци узгојени и култивирани у традицији. У овој регији многи производи су међу најпознатијим "Маде ин Итали" који се извозе широм света, као бијели тартуф Сант'Ангело, Цампофилоне'с Маццаронцини и хиљаде других доброта.

Марке се похваљују на више вина, уља и сирева произведених од стране локалног бизниса, који су симбол богатства земље и страст у производњи производа високог квалитета ". Због тога смо одлучили да доведемо нашу школу и наш иновативни програм обуке захваљујући многим захтевима које су нам дали учесници турнеје. Наша школа је с поносом спремна отворити своја врата свим студентима који желе постати најбољи кухар у свету.

Нудимо јединствен систем образовања који нас је учинио познатим у Енглеској, у Америци и да увозимо у многим другим земљама, не само у Европи, већ и на Блиском Истоку и Кини.

Прилагођени курсеви, практични и делотворни који се фокусирају не само на подучавање основних техника кувања, већ и на значење онога што значи бити кухар који ради у професионалној кухињи. Усвојити своје знање и научити своје тајне омогућити ће ученицима да уђу у посао ресторана са карактеристикама и поверењем неопходним да постану професионални кухар.

The International Hospitality Academy рођена је из увјерења да најбољи начин за учење ове уметности подучавају стручњаци у професионалном окружењу и да не постоји "најбољи начин практичне.

Није изненађујуће што се The International Hospitality Academy понаша као партнери у ресторану неки од најпознатијих ресторана у локалном окружењу.

Након завршетка првог дела обуке у нашој развојној кухињи, наши ученици ће имати прилику да уче од најбољих кувара, чак и оних звезданих, све у својим кухињама, али увек прате наше образовне програме.

Огромна предност формирања на овај начин су практичне вјештине које су већ стечене из тог искуства, што многи други дипломанти недостају кад је ријеч о проналажењу посла.

По завршетку курса, студент ће имати сва теоретска и практична средства за рад одмах у једној од најбољих професионалних кухиња.

Programi se održavaju na:
енглески језик
Тренутно нема програма за приказ

Молимо вас да конкретизујете претрагу горе, погледајте наше популарне категорије испод или извршите претрагу кључних речи.


... or simply by choosing your degree:

Address
Via Nicola Abbagnano, 12
60019 Senigallia, Marche, Италија