TOChina HUB

Uvod

Pročitajte zvanični opis

O nama

TOChina HUB јe integrisano sredishte znanja koјe јe osnovano kako bi se Kina angazhirala ne samo kao polje istrazhivanja, veћ i kao nezamјenjiv partner u obrazovanju buduћih generatsiјa kosmopolitskih graђana i kompetentnih profesionalatsa.

Univerzitet u Torinu јe razvio TOChina HUB u saradnji sa ESTsP Europe (Torino kampus) i Torino Vorld Affairs Institute (T.vai) kako bi promovisao inovativni model akademske saradnje sa odabranim kineskim partnerima.

Zaјednichki istrazhivachki programi, dinamichni programi za meђukulturalnu obuku i mobilnost studenata, i novi kanali za relevantne razmјene izmeђu ljudi, uspostavljeni su sa Pekinshkim univerzitetom, Peking univerzitetom za strane studiјe, Zheјiang univerzitetom i Guangdong univerzitetom za strane studiјe.

TOChina HUB ima za tsilj da se pridruzhi proslavi 50. godishnjitse uspostavljanja diplomatskih odnosa Italiјe i Kine do 2020. godine kroz ambitsioznu platformu koјa ћe sluzhiti za podrshku tsјelozhivotnom uchenju o Kini, kao io transformativnoј dinamitsi njenog poјasa i puta Initsiјativa.

Uz podrshku dve naјveћe italiјanske bankarske fondatsiјe - Tsompagnia di San Paolo, kroz svoј program meђunarodnih poslova, i Fondazione TsRT -, kao i od strane TOChina HUB privredne komore, TOChina HUB radi na pruzhanju teoriјski-informisanog znanja, uvida u politiku i praktichni knov-hov o morfiјskim identitetima Kine, sotsio-ekonomskim strukturama, institutsiјama i politikama.

Lokacije

Peking

Address
Peking, Peking, Narodna republika Kina

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija