Pročitajte zvanični opis

О Syracuse Academy

Syracuse Academy је међународна школа специјализована за програме језика и културе са фокусом на медитеранске студије. Syracuse Academy је Универзитет у Сиени ЦИЛС локални центар.

Налази се у центру града Сиракузе (Сицилија), поред цркве Св. Ивана, која пружа приступ катакомбама и крипти Св. рекао је да је проповедао. Вила се такође налази поред Археолошког музеја и Базилике Мајке Божје од Суза, док су грчко позориште и острво Ортигиа на краткој пјешачкој удаљености.

О програму МАДЕ

Правно призната, Академија ликовних уметности која додељује дипломе, прва такве врсте у Италији, која има за циљ да ради на раскршћу дизајна, уметности, традиционалних заната и локалне културе, стварајући оперативну платформу базирану на југу наше земље , у Сиракузи.

Сиракуза, Сицилија

Варм-Велцоминг Цоммунити

Док се природа и топла гостољубивост Италијана цијењена у цијелом свијету, међународни студенти који живе у малом и сигурном граду Сиракузи увијек су изненађени отвореним рукама које желе примити од локалних људи, што помаже у стварању пријатељске и угодне атмосфере коју сви наши студенти радо препричавају.

Стратешка полазна тачка за истраживање Италије

Сиракуза је такође стратешка база за оне који желе да уживају у свим лепотама Сицилије, на само неколико корака од осталих главних атракција острва: Долина храмова и Сцала деи Турцхи у Агригенту, Мт. Етна, највиши вулкан у Европи, и град на врху брда Таормина. Такође је веома лако доћи до свих главних италијанских локација: оближњи аеродром Фонтанаросса повезује Сиракузу са свим већим градовима (Рим, Фиренца, Венеција, Милано, Напуљ), свакодневно и са јефтиним летовима.

Главни град античког медитеранског света

Сиракуза (Сирацуса на италијанском), уврштена на УНЕСЦО-ву листу светске културне баштине, је благо које се налази на југоисточној обали италијанског острва Сицилије. Током три миленијума, сакупила је богатство уметности и драгоцене архитектуре, која сведочи о пролазу многих славних цивилизација.

113953_113919_3.png

Мала заједница, Ливели Цити

Данас је град Сиракуза топао и гостољубив град са много тога за понудити авантуристичким душама и културним лешинарима: можете изабрати да истражите лавиринт уских улица историјског центра, прошетате се око средњовековног замка који гледа на природна лука или истражите нетакнуте плаже и морске резервате који окружују град.

Пријатељи са локалним студентима

Syracuse Academy редовно организује ирацуСлтурал размену догађаја како би се омогућило међународним студентима да се сретну и спријатеље са локалним студентима. Лако је у граду као што је Сиракуза направити дуготрајне везе и изградити пријатељства са италијанским вршњацима. Признајемо да ангажовање са локалним становништвом игра кључну улогу у развијању поверења у говорни језик.

114094_36313088795_0ae513675f_b.jpg

Студент Хоусинг

Хоместаи: Приватна соба, Полупансион

Ученици могу изабрати да живе са сицилијанском породицом домаћина у удобним апартманима у близини школе са приватним спаваћим собама. Смештај у домаћинству укључује 2 оброка дневно, доручак и вечеру.

Овакав тип смјештаја гарантира сигурно, удобно и потпуно потопљиво искуство које побољшава лингвистичко и културно учење наших ученика.

Студентска резиденција: Приватне собе

Студенти могу изабрати да живе са другим међународним студентима који похађају курсеве језика и културе на Syracuse Academy . Сви смештајни капацитети су на краткој пјешачкој удаљености од Академије.

Ступите у контакт!

Наш тим студентских савјетника радо ће вам пружити подршку на сваком кораку: од уписа и захтјева за издавање визе до припрема за одлазак, оријентације и смјештаја у свој нови град и дом.

Ваша врата у умјетност и дизајн Високо образовање у Италији

Programi se održavaju na:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Pripremna godina za upis studija

Syracuse Academy

Програм Оснивачка година у умјетности и дизајну даје могућност међународним студентима који желе да се упишу на талијански универзитет како би унаприједили своје знање та ... [+]

Учење италијанског језика и развијање есенцијалних вештина за успешно уписивање дипломских студија уметности и дизајна на најбољим универзитетима у Италији. Усредсредите се на области које вас занимају док побољшавате своје академске вештине у окружењу које подржава.

Наш једногодишњи припремни курс пружиће вам широко разумевање уметности и дизајна. Развијте своје уметничке вештине и одлучите које специјализације да наставите. То ће такође побољшати ваш ниво вештина. То ће вам помоћи да одлучите о избору специјализације за наредне три године. Након завршетка једногодишњег курса, поднијет ћете портфолио рада. Ми ћемо ово процијенити за напредак на специјализацију по вашем избору.... [-]

Италија Syracuse
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
9 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Syracuse Academy

Syracuse Academy - Spring 2019

MADE Program CABIN OUT workshop

Sicily

Siracusa

Address
Piazzale San Marziano, 1
96100 Syracuse, Sicily, Италија